Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'KAKO VAM JE OVO PALO NA PAMET?': Šokirana Maja ovaj je nastup u 'Supertalentu' proglasila najgorim

Nije uspjela očarati žiri.

 Maja Šuput Izvor: Nova TV

Opatijka Helen Rakonjac po prvi put je stala na pozornicu u jučerašnjoj emisiji 'Supertalenta', a nadala se kako će žiri prepoznati njen talent.

'Moja životna filozofija je kao što ti je jedan dan loš, tako ti drugi dan može promijeniti život na bolje. Pozitivna sam osoba, duhovna, volim slušati glazbu, većinom sam neki rokerski tip. Čak sam pjevala i Ave Mariju u crkvi, želim se malo više posvetiti muzici. Pjevački uzori su mi Annie Lennox, Lady Gaga, ne treba kopirati nikoga, treba biti unikat', dodala je Helen pa otpjevala hit pjesmu 'Shallow'.

Ipak, njen nastup ubrzo je prekinut s četiri X-a, nakon čega su uslijedile i kritike žirija. Maja Šuput imala je jedan od najoštrijih komentara, pa joj je tako poručila: 'Helen, kako vam je ovo palo napamet? Volite pjevanje, shvaćam, ali volim i ja skijanje pa ne idem na natjecanje. Ovo je nepopravljivo', rekla je.

S druge strane, Martina Tomčić ipak je bila malo blaža, pa je Helen dala vjetar u leđa: 'Gospođa, ne možemo reći da nema glas, ali Helen, ovo je bilo jako loše, uopće se nećemo lagati, ali ja samo želim reći da vaša ljubav i strast prema pjevanju, može puno toga neutralizirati što je nas sad bolilo, ali je za to potreban ekstreman rad.'

 Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija Supertalenta Izvor: Nova TV

Davor Bilman poručio joj je da unatoč njenoj dobroj osobnosti, nastup nije za prolaz dalje. Bez obzira na negativne komentare, Helen nije izgubila optimizam: 'To je isto jedan izazov i ja sam sretna što sam došla ovdje, što sam pokazala ono što znam i mislim da moram još raditi na tome. Čovjek treba raditi na sebi dok je živ i biti pozitiva', rekla je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image