Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IPAK PRIZNALA KRIVNJU: Slavna pjevačica doznala mora li u zatvor, a platit će i ogromnu kaznu

Pjevačica nije plaćala porez pa se danas morala pojaviti na sudu.

 Shakira ne ide u zatvor Izvor: David Zorrakino/ContactoPhoto/Profimedia

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) dogovorila se s tužiteljima u Španjolskoj. Nagodila se u slučaju porezne prijevare. Optužili su je da nije platila porez državi i to u iznosu od 14,5 milijuna eura. Prijetilo joj je osam godina zatvora i kazna od 23,8 milijuna eura, ali uspjela se nagoditi tik prije početka suđenja, tako da je izbjegla zatvor i platit će na kraju 7 milijuna eura kazne.

 Shakira je navodno imala estetske zahvate Izvor: Profimedia

Pjevačica je više puta isticala kako nije kriva, ali je priznala krivnju jer je to bilo 'u najboljem interesu njezine djece', prenosi BBC.

'Iako sam bila odlučna braniti svoju nevinost na suđenju, za koje su moji odvjetnici bili uvjereni da bi presudilo u moju korist, donijela sam odluku konačno riješiti ovu stvar u najboljem interesu moje djece koja ne žele vidjeti svoju mamu kako žrtvuje svoju osobnu dobrobit u ovoj borbi. Moram se osloboditi stresa i emocionalnog bremena posljednjih nekoliko godina i usredotočiti se na stvari koje volim - svoju djecu i sve prilike koje će mi se pružiti u karijeri, uključujući nadolazeću svjetsku turneju i moj novi album, a zbog oboje sam izuzetno uzbuđena', rekla je Shakira i dodala: 

 Shakira ne ide u zatvor Izvor: David Zorrakino/ContactoPhoto/Profimedia

'Divim se onima koji su se borili protiv ove nepravde do kraja, ali za mene je danas pobjeda to što sam vratila svoje vrijeme za djecu i moju karijeru'. 

 Shakira se seli u Miami Izvor: Profimedia

Shakira iz dugogodišnje veze s nogometašem Gerardom Piqueom (36) ima sinove Sashu i Milana, a prekinuli su jer ga je ulovila u prevari. Kući je imala teglicu marmelade koju nitko nije jeo osim nje, a kad se vratila s puta, u kući je teglica bila prazna. Odmah je posumnjala u svog partnera i bila u pravu. 

Više o 11-godišnjoj vezi Shakire i Piquea pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image