Pjevač Damir Urban na glazbenoj sceni prisutan više od 30 godina, a uskoro ćemo ga na malim ekranima gledati kao člana žirija u showu 'The Voice'.

Riječki glazbenik svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a njegov brak sa suprugom Milicom Czerny Urban nikada se nije vezalo uz skandale i medijske natpise.

Čime se bavi Milica Urban?
Story 

Damir i Milica upoznali su se 2002. godine, a u braku su više od 15 godina. Poznati pjevač se prošle godine pohvalio suradnjom sa suprugom na pjesmi 'Sama', za koju je Milica i režirala spot.

'Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!', napisao je glazbenik uz fotografiju na kojoj njegova supruga prošle godine doktorirala na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Osim interesa za teme iz područja umjetnosti i etike, u slobodno vrijeme se bavi fotografijom i izradom video radova. Autorica je izložbe fotografija, više naslovnica knjiga i albuma te nekoliko video spotova.

Par je u braku od 2007. godine, a ponosni su roditelji sina Istoka Zole i kćeri Iskre, koju su dobili 2019. godine.

Iako Milica već dugi niz godina vjerna plavoj kosi, prije devet godina sve je iznenadila svojim novim imidžem na promocija sušrugovog albuma pod nazivom 'Mamut'.

Naime, riječka profesorica svoje plave pramenove obojala je u ljubičasto, a kosu je uvila i raspustila u opuštene valove.

Milica Czerny Urban imala je ljubičastu kosu.
Nina Djurdević 

Inače, Damir iz prvog braka ima 22-godišnjeg Malika te ne krije koliko uživa u vremenu provedenom s obojicom sinova.

'Moj stariji sin, Malik, izrastao je u vrlo pametnog i dobrog dječaka. Nema razloga da Istok Zola bude drukčiji. Ponosni sam ćaća. Rastao sam se od prve supruge, ali sam vrlo odgovoran roditelj obojice svojih sinova. Moj se život potpuno promijenio, naglavačke, otkako sam postao otac. Nabolje, naravno', rekao je Urban.

Podsjetimo, karizmatični glazbenik dotaknuo se svog života prije rođenja sinova i otkrio s kojim porocima se i dalje bori.

'Prije sam živio loše, čak i zdravstveno, gotovo klasična rock and roll priča. Jedini poroci koje još imam su cigarete i kava. Čak sam prestao jesti i meso... Djelima pokazujem put svojim sinovima. Riječi bez djela su ništa', izjavio je za jedne dnevne novine.