Gošča u današnjoj emisji 'Nedjeljom u 2' bila je poznata glazbenica i aktivica Ida Prester.

U emisiji je govorila o kampanji ‘Štit’ koju je pokrenula s ciljem edukacije i upozoravanja na nasilje nad ženama, ali i o svom privatnom životu.

Simpatična glazbenica dotakla se i suživota sa suprugom Ivanom Peševskim, a njihovom neuobičajenom ljubavnom pričom stekli su simpatije cijele regije.

Naime, Ida i njen suprug Ivan upoznali su se i zaljubili na festivalu Exit u Novom Sadu, a ona je zbog njega ostavila sve i preselila se u Beograd.

Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski.
Instagram 

'Smiješna priča. Bio je rođendan Dj Ewoxa u Kc Gradu, došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulat. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim patikama. Ko‘ neki gangsta klaun. Čim me primijetio, prišao mi je. Čija si ti? - A tko pita?', opisala je jednom prilikom Ida prvi susret sa svojim suprugom. 

Nije dugo prošlo do drugog susreta.

Ivan Peševski i Ida Prester su u braku
Instagram 

'Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smijemo se, zaj**ancija, radost. U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nama došla? - Pa jučer sam ti rekla! Hmm.. jučer? Izvini, popio sam dosta..', opisala je Prester kako je došlo do neočekivanog zapleta u svježem poznanstvu.

'I ja skužim. Lik se mene uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da ni ne zna', našalila se glazbenica.

Ida Prester i Ivan Peševski u braku su deset godina
Instagram 

Pokazalo se da je to bila dobra odluka je su zajedno ostali sve do danas i zasnovali obitelj, a na zajedničkim fotografijama koje Ida povremeno objavljuje na društvenim mrežama djeluju sretno i zaljubljeno.

U jednom se intervjuu za Story glazbenica prisjetila svoje selidbe u Srbiju.

Ida Prester i suprug Ivan Peševski dobili su dva sina
Instagram 

'Kad napraviš tako veliki korak, kao što sam ja napravila, znači ja sam doslovno dala otkaz, prodala sam stan, ostavila sam auto roditeljima i otišla u drugu državu u kojoj nemam svoju bazu, radi nekog koga poznajem par mjeseci. Ako to nije dovoljno romantično onda ne znam što je, veći dokaz ne treba’, ispričala nam je tom prilikom.

Priznala je da joj u početku prilagodba nije bila laka.

Ida Prester i Ivan Peševski.jpg
Armin Durgut/PIXSELL 

'Teško u početku, jako, baš teško, pogotovo kad imaš dvoje male djece, to je bio pakao, jer sam jako puno radila u Zagrebu i užasno sam puno morala putovati i sve mi je daleko lakše sada kad smo odlučili da nam je baza u Zagrebu. Tako da, užasno mi je to olakšalo i sad se ipak mogu opustiti jer moja poslovna baza, osim koncerta, je u Zagrebu. Puno više ipak radim ovdje nego tamo, zbog jezika i zbog svega, a tamo samo sviram, ljubim i uživam. Sada je za mene Beograd neka oaza uživancije, a ovdje se radi’, rekla nam je Ida.

Inače, Idin suprug u Zagrebu ima trgovinu u kojoj se mogu kupiti razni CBD proizvodi poput cvjetova, ulja, pribora, kozmetike i brojnih 'smart' asortiman.

Ivan Peševski i Ida Prester
promo 

'Od kada ga znam, taj čovjek samo nešto otvara... Barem mu je bračno stanje zatvoreno. Sretno, blento moj, 'ajmo sad na godišnji!', napisala je.

Podsjetimo, Ida i Ivan nedavno su proslavil 10. godišnjicu braka, u zajedno imaju dvojicu sinova, Roka i Rija. Mnoge je iznenadio Idin izbor vjenčanice, no mora se priznati da je baš u njenom stilu.

'Najbolje godine sam ti dala, starkeljo!! Ali i najbolje proživjela. Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, muzu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, al izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli. Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date', poručila je voditeljica i glazbenica.

Više fotografija ovog simpatičnog para, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Ida Prester i Ivan Peševski zajedno su dobili dvoje djece