HRT-ova voditeljica Daniela Trbović o privatnom životu ne govori često, a nakon razvoda od supruga Šime Vlajkija, koji je preminuo u ožujku ove godine, posvetila se obitelji i poslu.

Par je bio u braku od 1997. do 2005. godine, a  braku su zajedno dobili sina Lovru.

Preminuo Šime Vlajki, bivši suprug Daniele Trbović
Pixsell/Davorin Višnjić 

Sina Lovru su dobili 2000. godine, a danas se o njemu vrlo malo zna i rijetko ga imamo priliku vidjeti u javnosti.

23-godišnji Lovro studira Politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a mama Daniela je u ranijem intervjuu za Story.hr kratko progovorila o njemu.

Danijela Trbović i sin Lovro Vlajki
Robert Gašpert 

'Ide svojim putem. Mi smo jedan na jedan. Vrlo često se tješim - 'ma dobro, zdrav je'. U principu je super osoba, ali , možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji', rekla je tad.

Lovru rijeko imamo prilike vidjeti u javnosti, no s majkom se pojavio jednom svečanom otvaranju u svibnju prošle godine pa su zajedno pozirali fotografima.

Daniela Trbović sa sinom Lovrom 2006. godine
Jurica Galoic/PIXSELL 

'Nisam stroža, nego želim da razvije sve svoje sposobnosti i kapacitete, da ne bude lijenčina. Nije, ali uvijek može bolje', objasnila je.

Podsjetimo, Šime i Daniela razveli su se 2005. godine, a o njihovom je razvodu voditeljica progovorila u jednom starijem intervjuu. 

'Moj je razvod te 2005. godine bio poput uragana. Sve je bilo gotovo za tri mjeseca. Dok je razvod trajao, nosio je sve za sobom i pred sobom, ali se ta oluja brzo istutnjila. Iskreno, mnogo veći stres bili su mi događaji koji su prethodili samoj rastavi. Bilo je tu mnogo nezadovoljstva, sve je to predugo tinjalo u meni, onda sam to dugo osvještavala i tek nakon toga donijela odluku o razvodu. Teško mi je bilo samoj sebi priznati da moj brak ne valja i da ne želim tako nastaviti živjeti.

Daniela Trbović ima sina Lovru
Dražen Kokorić 

Spoznaja da sam bila prevarena žena bila je popriličan udarac mom egu. Znate, dok se vama samima to ne dogodi, uvijek mislite da se to događa samo drugima. A onda vas prevara pogodi, ošamari i nokautira i ne možete razumjeti zbog čega vas je prevario čovjek kojeg ste cijenili, oko kojeg ste se trudili, kojeg ste voljeli’, ispričala je za Jutarnji list.

Daniela je nakon razvoda prošla ljubavnu sreću s 13 godina mlađim redateljem i dramaturgom Oliverom Frljićem, no nažalost, njihova veza nije potrajala.

Daniela Trbović i Oliver Frljić su bili u vezi tri godine
Story Press 

Bili su zajedno tri godine, a domaći mediji su pisali da su prekinuli jer se Oliver zaljubio u glumicu Lindu Begonju s kojom je i dandanas.

Inače, Daniela nakon toga ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, a prije tri godine ovako je govorila o ljubavi: 'Ne mislim da je ljubav pitanje slobodnog vremena, više nekih okolnosti i toga jeste li uopće otvoreni za takvu mogućnost. Moram priznati da mi partnerski odnos već dugo nije na pameti, pogotovo ne brak', rekla je Daniela za Večernji.hr.