Ljubavni život Selene Gomez ovih se dana našao u centru medijske pozornosti, nakon što je na svom Instagram profilu podijelila romantičnu fotografiju u naručju pjevača Bennyja Blanca, prenosi Stil.

'On mi je apsolutno sve', odgovorila je Selena na nekoliko komentara, a hejterima je poručila: 'On je i dalje bolji od bilo koga s kim sam ikada bila. To je činjenica.

Iako se čini sretnom, ljudi koji vole Selenu sada brinu u vezi njenog izbora muškaraca, a pogotovo Bennyja za kojeg se vjeruje da voli konzumirati razne opijate. S obzirom da se Selena godinama borila s mentalnim zdravljem, njeni prijatelji tvrde da Benny nikako nije dobar za nju.

Njih dvoje poznaju se godinama, a čak su i zajedno surađavili na njenim pjesmama. Naime, Benny je producirao njenu pesmu 'Same Old Love' iz 2015., a ujedno je i dobar prijatelj Selenine prve ljubavi, Justina Biebera.

Pjevačica je upravo je s Justinom bila u najdužoj vezi, a godinama su imali vrlo toksičan odnos. Nakon njihovog posljednjeg prekida, Justin je oženio Hailey Bieber. Selena je za ovu vijest čula putem medija, zbog čega se njeno psihičko stanje znatno pogoršalo.

Kako se pjevačica mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Instagram Selena Gomez kroz godine