Ove godine iznenadili su nas prekidi parova koji su nam bili dragi, ali bilo je i onih čiji se krah nazirao gotovo na početku veze.

U nastavku vam donosimo domaće celebrityje koji su se našli na našem popisu parova koji su prekinuli dugogodišnje veze, ali i oni čija je ljubav trajala samo nekoliko mjeseci.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer

Bivši premijer nerado komentira privatni život, ali je u rujnu ekskluzivno za Story potvrdio da više nije u vezi s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i 12 godina mlađa doktorica bili su u vezi tri godine, a kako doznajemo, razlog prekida je različitost karaktera.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer su nerazdvojni
Story arhiva 

Kako kažu upućeni, Mateša prije svega cijeni svoj mir. Da su bivši premijer i vaterpolist i ugledna epidemiologinja u vezi, počelo se nagađati 2020., a svoju ljubavi potvrdili su kada su se to ljeto zajedno pojavili na koncertu u čast Arsenu Dediću ispred zagrebačkog HNK nakon što su popustile epidemiološke mjere.

Sada već bivši par upoznao se u jednoj zagrebačkoj vinoteci nakon što je Dijani ponestalo prošeka za pašticadu koju je pripremala kod kuće. Skoknula je do obližnje vinoteke, a ondje je bio Mateša s prijateljima.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer prekinuli su nakon tri godine veze
promo 

Samo nekoliko dana nakon što je je javnost saznala za njihov prekid, otkriveno je da Mateša ljubi 30 godina mlađu profesoricu Blanku Kačer, a ona je na društvenim mrežama objavila prve zajedničke fotografije. Krajem godine su se i vjenčali.

Blanka Kačer, Zlatko Mateša
Ines Novković 

Inače, Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija.

Albina Grčić i Ivan Ćalušić

Nakon mjeseci tajanstvenosti, splitska pjevačica potvrdila je u srpnju da je njenoj vezi s hajdukovcem Ivanom Ćalušićem došao kraj. 'Istina je, Ivan i ja nismo u vezi!'

Neko se vrijeme nagađalo da su prekinuli, još otkako je ona u obrisala sve njegove fotografije s Instagrama. On je pak ostavio samo jednu njenu.

Ivan Ćalušić, dečko Albine Grčić teško se ozlijedio.jpg
Instagram 

'Svjesna sam da ljude to zanima i da javnost primjećuje neke stvari jer sam javno dijelila privatni život, nikada nisam ništa skrivala, a pogotovo ne naše zajedničke trenutke. Jednostavno se znalo da sam u vezi i tko je moj izabranik. Mislim da sam bila dužna razriješiti tu situaciju, i to ne prema nikome drugom nego prema sebi. Kad-tad postavilo bi se to pitanje, ili u nekom intervjuu uživo ili tijekom nekog druženja. Nema smisla to držati kao otvoreno pitanje, samo sam htjela zaokružiti tu priču', rekla nam je otvoreno pjevačica u ekskluzivnom intervjuu za Story.

Albina s dečkom u Parizu
Instagram 

Njih su dvoje u vezi bili od tinejdžerskih dana, a fotografije koje je svojedobno objavila na TikToku otkrivale su da su se družili i kao trogodišnjaci. 'Pobijedili smo u ovom izazovu', našalila se na račun činjenice da su jedan od rijetkih parova koji se poznaju gotovo cijeli život.

Iva Grgurić i Nemanja Petošević

U medijima je nedavno odjeknula vijest da su Iva Grgurić i njen dečko Nemanja Petošević prekinuli. Do sada su nekoliko puta prekidali svoju burnu romansu o čemu smo i ranije pisali, ali sin poznatog biznismena je tek nedavno reagirao na natpise o kraju ljubavi s domaćom starletom i bivšom reality zvijezdom.

Iva Grgurić i Nemanja Petošević
Instagram 

'Kad je u pitanju moja veza s Ivom, mogu iskreno reći da sam sretan što sam imao nju pored sebe u jednom razdoblju života. Ona je djevojka koja sama brine o sebi, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala ljepši život tako da odgovorno demantiram sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvijek tu, i tako vjerujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, što god da nam sutra donese', napisao je Petošević.

Iako su htjeli zavarati javnost, ekskluzivne fotografije koje je objavio Story, jasno pokazuju da je pobjednici 'Zadruge' krajem prosinca društvo u Zagrebu pravio upravo njen bivši/sadašnji dečko.

Iva Grgurić i Nemanja Petošević na špici.
Story Press 

Podsjetimo, do prekida je, navodno, došlo jer se Nemanjinim roditeljima nije svidjelo to što im sin ljubi starletu. Nakon kraha, Petoševići su navodno odahnuli, a sad će, sudeći prema fotografijama, ponovno morati duboko udahnuti.

Iva Radić i Nemanja Vučinić

Nekadašnja kraljica Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, nakon razvoda braka nikad se nije javno izjašnjavala oko svoje veze te je nastojala privatni život držati podalje od očiju javnosti. Ipak, bilo je nemoguće ne primijetiti njena i Nemanjina česta zajednička druženja na eventima i zagrebačkoj špici.

Nemanja Vučinić i Iva Radić ne skrivaju ljubav
Robert Gašpert 

Nakon što ih već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno u javnosti, a i nakon šuškanja po gradu da je njihova ljubav završila, Story doznaje da Iva Radić i Nemanja Vučinić više nisu zajedno.

Njih su dvoje djelovali kao veoma skladan par, koji se u svemu podržavao.

Iva Radić i Nemanja
Martina Movrić 

Iako nikad nije javno komentirala novu ljubav s beogradskim poduzetnikom, Riječanka nije imala potrebe skrivati se već je u toj ljubavi uživala punim plućima.

Toni Šćulac i Stankica Stojanović

Sve od kada je Toni prošle godine Stankici poklonio ružu u posljednjoj epizodi 'Gospodina Savršenog', njihov odnos našao se pod povećalom javnosti, osobito jer su vezu održavali na relaciji Split - Banja Luka.

Stankica Stojanović i Toni Šćulac
Goran Čižmešija 

Ipak, činilo se da im daljina ne predstavlja problem, a nisu se obazirali ni na komentare obožavatelja showa, koji su tvrdili da profesor i stilistica ne idu jedno uz drugo.

No, nažalost, njihovoj ljubavi došao je kraj... Banjolučanka i Splićanin svoju romansu održavali su na daljinu pa im je k tome još teže bilo kada je on prošlog ljeta otputovao u Latviju na četiri mjeseca.

Toni Šćulac i Stankica Stojanović su ludo zaljubljeni
Instagram 

'Jedine detalje koje želim reći vezano za prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Ja sam jedan običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je to sve zanimljivo, ali mene to osobno više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti', rekao je za Večernji list.