Obožavatelji glumca Brucea Willisa (68) zabrinuti za njega zbog njegovog zdravstvenog stanja. Bolest je naglo napredovala pa se obitelj i bližnji boje kako će još vrlo kratko živjeti.

Sad se njegova kći Scout Willis (32) na društvenim mrežama prisjetila prošle godine te podijelila nekoliko fotografija, a na nekoliko od njih je upravo Bruce. Najupečatljivija je ona na kojoj slavni glumac leži bez majice, a kći mu je naslonjena na prsa i nasmiješena gleda u njega.

Nakon što je obitelj objavila novosti o zdravstvenom stanju slavnog glumca, obožavatelji su se obeshrabrili.

'Gotovo je, čim su rekli da se pogoršalo', komentiraju na društvenim mrežama. Izvor za strane medije je komentirao nedavno kako Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih.

O njegovim problemima sa zdravljem je progovorio i Glenn Gordon Caron, koji je posjetio Brucea.

brucee.PNG
Instagram 

'Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao. Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja', rekao je.

S bivšom suprugom Demi Moore, s kojom je glumac bio od 1987. do 2000., ima tri kćeri: Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (29). One se s njime nastoje družiti što je češće moguće. Bruce je u travnju ove godine postao djed, a da mu je dijagnosticirana demencija i afazija, javnost je doznala u ožujku ove godine. Odmah je rečeno kako se Willis povlači iz svijeta glume.

Bruce Willis u šetnji Los Angelesom
Profimedia 

'Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati', rekli su članovi obitelji u priopćenju.

Profimedia Bruce Willis se pojavio u javnosti prvi put nakon teške dijagnoze