Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a mnoge posebice raduje kad otkrije nove dogodovštine sa sinčićem Bloomom.

Sada je na svom Instagram profilu objavila kako je s obitelji otputovala u Istambul i objavila preslatke fotografije iz zračne luke.

'Početi dan na aerodromu i letu za veliki godišnji??? O daaaaa. Spremi za ukracavanje i za nove avanture', napisala je pjevačica ispod niza fotografija sa aerodroma u Zagrebu.

Svu pažnju ponovo je ukrao njezin preslatki sinčić, a svima je zapeo za oko njegov luksuzni outfit. Na ovu prigodu, Bloom je na sebi imao crnu lakiranu jaknu brenda Moncler (193 eura), Jacardi Paris majicu (85 eura), a na nogicama je imao Nike Air Max 90 LTR tenisice (80 eura).

Bloom Tatarinov nosi Moncler jaknu.
Instagram 

Ubzo je uslijedio i Majin Instagram story iz aviona, za koji se Bloom presvukao u malo ležerniju varijantu.

Dok je nestrpljivo iščekivao polijetanje aviona, Bloom je na sebi imao popularnu majicu s medvjedićem brenda Ralph Lauren, čija je cijena 85 eura.

Bloom Tatarinov nosi Ralph Lauren duks.
Instagram 

Cijena ovog preslatkog outfita nije za svačiji džep, a svi komadi zajedno koštaju vrtoglavih 447 eura.

Inače, Maja je u nedavnom intevjuu opisala Bloomov karakter. 'Iznimno je dobroćudan. Jako je veseo, plače samo kada želi nešto što mu eventualno u tom trenutku ne mogu dati. Mislim da smo dobili pravog veseljaka kojemu su glazba i ples na prvome mjestu, ali nakon hrane. Gurman je na mamu i tatu.'

Podsjetimo, Maja je za časopis Story otkrila kakva je 2023. godina bila za Blooma i rekla da prošle godine niti jednom nije bio bolestan.

Maja Šuput i Bloom Tatarinov
Instagram 

'Njemu je ova godina zaista bila iz snova, iako ima svega dvije godine i devet mjeseci. Započeo ju je na Mauricijusu, rođendan je slavio u Dubaiju, u svibnju smo tatin rođendan proslavili na Ibizi, 63 dana bio je na ljetovanju, putovao je po cijelom Jadranu. U listopadu je skoknuo do Miamija, a u rujnu je krenuo u vrtić, što mu je najdraže mjesto na kugli zemaljskoj. I eto... Da pokucamo u sto drva, nijednom u 2023. nije bio bolestan. Stekao je nove prijatelje, priča kao navijen i pokazao je u kojem smjeru želi ići, a to je samo glazba', rekla je pjevačica.

Više fotografija malenog Blooma, pogledajte u galeriji:

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov u Jet Caru