Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna našla se u centru medijske pozornosti nakon što je Hrvatska radiotelevizija objavila arhivski snimak pjevačice iz 2001. povodom Svjetskog dana smijeha.

'Danas je Svjetski dan smijeha! Pogledajte koji vic je ispričala 2001. godine Vanna, mentorica The Voicea', napisali su na Instagramu.

'Znaš zašto su na tržištu mozgova mozgovi plavuša najjeftiniji?', upitala je Vanna. Kada joj je voditeljica odgovorila da ne zna, Vanna je odgovorila: 'Zato što su bili rabljeni'. Na snimci se može čuti smijeh publike, a voditeljica ih je zatim nasmijala drugim vicem: 'Znaš li ti zašto su vicevi o plavušama tako kratki? Da bi ih crnke mogle razumjeti'

Pjevačicini obožavatelji nisu mogli sakriti oduševljene snimkom, a uputili su joj i brojne komplimente na račun izgleda.Inače, u posljednje vrijeme često se govori o Vanninoj 23-godišnjoj kćeri Jani, za koju mnogi tvrde da je naslijedila upravo majčinu ljepotu. Pjevačica se u ranijem intervjuu za Story osvrnula na to koliko joj djeca pomažu da bude u korak s onim što je moderno i u trendu.

jana vrdoljak
Instagram 

'Zahvaljujući njima, stalno sam u toku s trendovima te općenito načinom razmišljanja i drago mi je zbog toga. Jedino tako znam živjeti. Osjećala bih se možda malo izolirano da to nije tako. Ne znam do kada će trajati, ali za sada sam zahvalna što mogu participirati u aktualnom svijetu i zbog djece', rekla je.

Više Vanninih fotografija, pogledajte u galeriji:

Instagram Vanna