U Osijeku je u rekordnom roku rasprodala tri koncerta pa je Aleksandra Prijović najavila i novi, četvrti. Riječ je o koncertima u sklopu turneje 'Od istoka do zapada'. 

Aleksandra Prijović
PETAR ALEKSIĆ/KURIR 

'Osijek, vidimo se i na četvrtom koncertu 17. veljače. Sa zadovoljstvom vam ispunjavam želju, hvala vam od srca na ljubavi koju mi dajete', poručila je Aleksandra, koja je ponovno ispisala povijest. Ulaznice za njezin koncert u Gradskom vrtu rasprodala je u rekordnom roku, ali i postala jedina kojoj je uspjela u toj dvorani najaviti čak četiri koncerta. Tako osim u Zagrebu, drži rekord i u Osijeku. 

Aleksandra Prijović
PETAR ALEKSIĆ/KURIR 

'Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno', poručila je ranije za Extra FM. Aleksandra će u Osijeku nastupati 13., 14., 15. i 17. veljače. Ono što je mnogima zasmetalo jest činjenica da je koncert u čast Olivera Dragojevića nazvan 'Tragom Olivera', koji je trebao biti 17. veljače u istoj dvorani, pomaknut na 1. ožujka zbog tehničkih razloga. Sada 17. veljače u istoj dvorani nastupa Aleksandra. 

Aleksandra Prijović
IM Live Production 

'Aha, za Olivera ne može, a za Aleksandru može', kritizira se ovaj potez na društvenim mrežama. Organizatori su se oglasili oko pomicanja koncerta u čast Olivera: 

'Obavještavamo vas da je zbog tehničkih razloga premješten koncert Tragom Olivera, koji se trebao održati 17.02.2024. u Osijeku, na novi termin! Novi datum koncerta je 01.03.2024. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo do 05.02.2024.', kažu. 

Više o Aleksandri pogledajte u galeriji: 

Instagram, PETAR ALEKSIĆ/KURIR Aleksandra Prijović