Maja Šuput, pjevačica i članica žirija showa 'Supertalent' na Novoj TV odlučila je oduševiti svoje fanove, odnosno fanove njenog sinčića Blooma.

'GIVEAWAY. Početi novu godinu s dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali robicu od Blooma a znamo da ima netko kome treba. Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišitee', poručila je na Facebooku i Instagramu.

Jedino što pratitelji trebaju napraviti je ostaviti komentar ispod njenih fotografija sa sinčićem. Mnogi su zamolili Maju da upravo njihovim sinčićima pošalje Bloomovu robicu, a puno ih je i predložilo da pjevačica robu pošalje deveteročlanoj obitelji koja je zbog požara ostala bez krova nad glavom.

Ovo nije prvi put da Bloom poklanja svoju robicu i time pokazuje da je humanitarac od malih nogu. Inače, Maja za svog mezimca bira kao i sebe pa dječak ima uglavnom markirane stvari.

Bloom Tatarinov
Instagram 

Nedavno je Maja samo za Story pričala o novostima u Bloomovom životu.

'Najviše je na njega utjecao, i najviše ga promijenio, odlazak u vrtić svaki dan, društvo i ekipa. Znali smo da je jako druželjubiv, zaista je socijalan. Imali smo sreću s dobrom ekipom, svi ga jako vole i paze. Naučio je nove riječi, pokazuje nove reakcije, a tomu je pridonio timski rad u vrtiću. I doma puno pričamo i radimo s njim. Svaki novi dan donosi nešto novo, uzbudljivije i smješnije. Sad je u fazi kad me ne zove mama nego Maja, što je svima jako simpatično. Meni je, doduše, malo čudno, ali je iznimno slatko. Pogotovo kad uzbuđeno viče: 'Maja, Maja!' Očekuje nas novogodišnja noć koju ćemo prvi put provesti zajedno. Pjevam u 20 sati u restoranu u Petram resortu u Umagu. I Neno i Bloom idu sa mnom, kao i puno prijatelja. Večer ćemo provesti u jednom intimnom i lijepom izdanju, što nas jako veseli', rekla nam je u prosincu.

Instagram Maja i Bloom u Opatiji