Pjevačica Nives Celzijus već godinama oduševljava svojim atraktivnim izgledom, a sada je svojim Instagram fanovima pokazala kako je izgledala u mladosti.

Koliko se njezin tadašnji izgled razlikuje od sadašnjeg, dokazuje činjenica da sama sebe nije prepoznala.

'Bilo mi je potrebno tri minute intenzivnog buljenja u ovu fotku da shvatim da sam ova cura u trapkama, JA', pisalo je pored fotografije.

Nives Celzijus.
Instagram 

Fotografija je nastala tijekom zabave u klubu 'Saloon', a Nives je uživala plešući s prijateljicom u casual odjevnoj kombinaciji.

Inače, pjevačica trenutno singl te je jednom prilikom priznala da joj ostaje vrlo malo vremena za sebe.

Nives Celzijus
Instagram 

'Zato valjda i jesam dvije i pol godine sama. Ne mogu reći da u tom periodu nisam susretala potencijalno zanimljive frajere koji bi se i potrudili, ali nakon što im 50 puta ne odgovoriš na poruku i poziv jer si u kaosu od posla i ne znaš gdje goniš, i oni najneustrašiviji odustanu. Ipak, uvijek nastojim pronaći vremena za moje mačkice i neki dobar krimić, pa makar to značilo i nekoliko sati premalo sna', kazala je Nives te je istaknula da nije odustala od ljubavi.

Podsjetimo, Nives je nedavno sa svojim fanovima na Instagramu pokazala kako izgleda kod kuće dok kuha. 

‘Nedjeljni realizam. Ili vi bolje izgledate nedjeljom?’, napisala je Nives u opisu snimke.

Objavila je snimku na kojoj guli povrće, odjevena u šarenu duksericu, kratke hlače i kućne papuče, a kosu je zavezala u nemarnu punđu na vrh glave.

Njeni su je fanovi ipak počastili komplimentima. ‘Ovako ležerno super izgledaš’, ‘Fenomenalna si’, ‘Uvijek ekstra’, ‘Hrvatska bomba’, ‘Nives, uvijek izgledaš top’, bili su samo neki od komentara.

Više fotografija Nives Celzijus pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Goran Čižmešija Nives Celzijus ne stari kroz godine