Pjesma Prljavog kazališta 'Tu noć kad si se udavala' neizostavna je na brojnim zabavama, a navodno je inspirirana istinitim događajem. Godinama kruži priča kako je frontmen grupe, Jasenko Houra, imao djevojka koja mu je rekla da će ga čekati kad se vrati iz vojske. 

Jasenko Houra objavio je fotografije s obitelji .jpg
Robert Gašpert 

Hourina grupa imala je zakazanu svirku na jednoj svadbi nakon što je Jasenko odslužio vojni rok. Priča se da se šokirao kada je vidio da je njegova djevojka zapravo mladenka i da će pjevati na njezinoj svadbi. Stihovi pjesme idu: 

'Tu noć kad si se udavala, nitko ne zna zašto si plakala, da li radi tamjana Ili starih uspomena. Tu noć kad si se udavala, nitko ne zna zašto si plakala, il' ti je kroz glavu prošlo sve. Tu noć kad si se udavala, mene pijanog su odnijeli moji prijatelji, vjerni psi, do jutra me tješili'. 

Mnogi za ovaj hit kažu kako je ljubavna himna, a Jasenko je kasnije izgovorio 'da' Dianne Houri, s kojom je prošle godine proslavio 30. godišnjicu braka.

Tko je supruga Jasenka Houre
Instagram 

Imaju troje djece; sina Ivana Brunu koji živi i radi u Torontu, kćer Mirjanu, koja je inženjerka agronomije i najmlađu kćer Doru. Jasenko je svojedobno rekao kako je inspiraciju za brojne pjesme našao u svakodnevnom životu. 

Više fotografija Jasenka pogledajte u galeriji: 

Instagram Frontmen grupe 'Prljavo kazalište' Jasenko Houra proslavio je 30. godišnjicu braka prošle godine