Modna dizajnerica Vera Wang (74) već desetljećima oduševljava modni svijet svojim kreacijama. Osim toga, mnogi joj zavide na fantastičnoj figuri iako je u osmom desetljeću. Kad je otkrila način prehrane, mnogi su se šokirali. Vera kaže kako su votka, McDonald's i krafne razlog zašto izgleda tako dobro. 

Vera Wang
Instagram 

'Naravno da jedem McDonald's. Naručujem ga svaki dan, dva tjedna imam istu narudžbu pa onda mijenjam. Volim i krafne iz Dunkin' Donuts', rekla je svojedobno za Page Six pa dodala da je fan koktela s votkom. Često joj govore kako uopće ne stari pa je zato znaju i pomiješati s njezinim kćerima. Ističe da je mladolikost rezultat dobrih gena, ali i uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe. Također, svaki dan šeta i pije puno vode.

Vera Wang ima 73 godine
Instagram 

Vera je ranije radila u modnom časopisu Vogue i bila je jedna od čelnih ljudi. Mislila je da će uvijek biti jedna od onih fanatika koji žive, jedu i dišu modu, ali onda se sve promijenilo. 

U četrdesetoj godini Vera je napravila promjenu. Udala se za Arthura Beckera i pokrenula vlastiti dizajn u kojem radi samo vjenčanice. Godinu dana kasnije posvojila je kćer Ceciliju, a zatim i Josephine Becker. Djevojčice su od malih nogu bile s majkom iza kulisa modnih pista. Iako su odrasle uz poznatu majku, nikada nisu imale želju raditi isti posao ili biti pred svjetlima reflektora.

Vera Wang proslavila je 73. rođendan
Instagram 

Cijenile su trud i rad svoje majke, ali krenule drugim putem. Završile su prestižna sveučilišta i danas žive samostalno i vrlo povučeno.

Više fotografija Vere pogledajte u galeriji: 

Profimedia Vera Wang proslavila je 73. rođendan