Modna dizajnerica Vera Wang ima 73 godine, ali svi koji je poznaju kažu da je prestala stariti s 23 godine. Kaže da je mladolikost rezultat dobrih gena, ali i uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe. Vera ne krije da svaki dan šeta, pazi i pije puno vode, a večeru izmjenjuje s čašom votke.

No, ono što intrigira cijeli svijet je činjenica da Vera ima dvije odrasle kćeri koje su javnosti gotovo potpuno nepoznate. Na Dan zahvalnosti objavila je fotografiju sa svojim nasljednicama, a one izgledaju gotovo kao da su starije od svoje mame.

Budući da se o njima jako malo zna, a sa svojom slavnom majkom gotovo nikad nisu fotografirane, javnost je zaključila da ih Vera skriva.

No, istina je drugačija. Vera Wang radila je u modnom časopisu Vogue i bila je jedna od glavnih osoba: 'Mislila sam da ću uvijek biti jedna od onih fanatika koji žive, jedu i dišu modu.'

A onda je uslijedio preokret. U četrdesetoj godini života Vera je odlučila napraviti promjenu u svom životu. Udaje se za Arthura Beckera, pokreće vlastiti dizajn u kojem radi samo vjenčanice, a onda u 41. godini posvaja kćer Ceciliju, a zatim i Josephine Becker.

Vera Wang s kćerima Cecilijom Becker i Josephine Becker
Instagram 

Djevojčice su od malih nogu bile s majkom iza kulisa modnih pista. Ipak, Vera kaže da nikad nije bila stroga majka: 'Mama mi je bila mama lavica, ja sam više hippy mama!'

Djevojke su odrasle uz poznatu majku, ali nikada nisu imale želju raditi isti posao ili biti pred svjetlima reflektora.

Iako su duboko cijenile trud i rad svoje majke, djevojke su krenule drugim putem. Obje su završile prestižna sveučilišta i danas imaju 32 i 29 godina, žive samostalno i vrlo povučeno.

Vera Wang ima 73 godine
Instagram 

Odlučile su se ne eksponirati kao kćeri Vere Wang, i iako gotovo nikad ne izlaze s njom na crveni tepih, dobro su poznate užem krugu prijatelja modne dizajnerice.

Sama Vera Wang oduvijek je isticala kako su joj kćeri glavna modna inspiracija.

'Moda zahtijeva svježe ideje, uvijek smo u utrci za inovativnim idejama, a moje kćeri su moja glavna inspiracija', rekla je jednom prilikom dizajnerica.

Vera Wang ima dvije kćeri
Instagram 

Iako mnogi vjeruju da Vera skriva svoje kćeri, istina je da dizajnerica najveći ponos i sreću osjeća kada pomisli na njih, a na Instagramu često dijeli njihove zajedničke fotografije.