Ljetno vjenčanje među vinogradima u Kaliforniji ispunjenje je snova i dugo planiranog (te odgađanog) vjenčanja Sarah Hyland, zvijezde serijala 'Moderna obitelj'. Sarah se u prisutvu obitelji i odabranog kruga prijatelja, udala za dugogodišnjeg partnera, Wells Adams, sudionik showa 'Bachelor in Paradise' te domaćin serije 'Love Island', a osim savršene prirodne kulise njihovog vjenčanja, za istaknuti je kako je mladenka potvrdila svojevrsni trend nošenja više vjenčanica kroz dan vjenčanja. Taj trend su u zadnjih nekoliko sezona snažno počele isticati slavne mladenke, među njima je i J. Lo koja je izmijenila čak tri vjenčanice, koje na taj način ističu modnu osobnost, bliskost s pojedinim dizajnerima i modnim kućama, što su i dizajneri ali i brojne mladenke prihvatili kao odličan način za uživanje u raskošnoj vjenčanoj modi te različitim modelima haljine nad haljinama.

Sarah Hyland je na samoj ceremoniji zabljesnula u svilenoj vjenčanici Vere Wang, balskoj haljini bez naramenica, u bež nijansi, s naglašenim gornjim dijelom u obliku korzeta te sa srcolikim izrezom linije dekoltea. Izgled je zaokružila raskošnim velom ručno izvezenog ruba, te dijamantnim naušnicama. Kosu je zadigla u trendi punđu. Do oltara gdje je par vjenčao bliski prijatelj, glumac i zvijezda serije Moderna obitelj, Jesse Tyler Ferguson, dopratio ju je otac, koji ju je predao u ruke mladoženje odjevenog u klasični crni tuxedo.


Za proslavu vjenčanja, nezaboravno druženje pod zvjezdanim nebom Sarah je odabrala drugu vjenčanicu, također s potpisom Vere Wang. Ova se haljina ističe trumpet krojem te napuštenim rukavima i za istaknuti kako je savršeno pristajala netom udanoj glumici.