Voditeljica Nikolina Pišek na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovog puta iznenadila je obožavatelje snimkom svoje transformacije.

Nikolina je prvo na Instagramu objavila fotografiju s mokrom kosom kako pozira u ogledalu salona.

Nikolina Pišek.
Instagram 

'Osvježenje boje',napisala je poznata brineta koja je sada odlučila promijeniti svoju boju kose. Voditeljica je zatim pozirala s isfeniranom frizurom i šminkom kojom je istaknula oči.

'Svaki put kad posjetim salon, sam malo više ginger. Ako tako nastavim, dobiti ću i pjegice', napisala je Nikolina i pokazala svoje bakrene uvojke.

Nikolina Pišek.
Instagram 

Inače, Nikolina je nedavno objavila svoju fotografiju na kojoj pozira pored zalaska sunca, a pratitelji su je tada optužili da koristi previše filtera.

'Filteri moji mili, ko je najljepši na svijetu', 'Je*en photoshop... Svaka čast', 'Što se nas tiče, ti više ne ličiš na sebe', samo su neki od negativnih komentara koje su joj ostavljali njezini pratitelji.

Slavna voditeljica nije se osvrnula na ove kritike, a čini se da je novom objavom jasno pokazala što misli o negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Više fotografija Nikoline Pišek pogledajte u galeriji:

Instagram Nikolina Pišek