Gibonni i Damir Urban kućni su prijatelji više od 20 godina. Iako to ne znači da se u svemu slažu, Urban vjeruje kako ga Gibonni više ne može razočarati. 

Damir Urban otkazao je koncert zbog zdravlja
Instagram 

'Ne postoji način da on mene razočara ili uvrijedi ili ja njega. Ne moramo više paziti na neke stvari što smo možda prije 10 godina pazili. Dovoljno se poznajemo', rekao je za InMagazin. Damir je s Milicom u braku 17 godina i njezina prisutnost i stisak ruke pomaže glazbeniku kada je pod svjetlima reflektora, jer njih ne voli. 

Damir Urban o supruzi Milici i kćeri
Story 

'Ja sam nervozan tip i sve skupa mi ovo stvara nervozu, znam da je to suludo jer se bavim poslom gdje bi to sve trebalo biti normalno, da sam već otupio na te stvari, ali nisam. Neugodno mi je zapravo, ne mogu reći da mi je lijepo, tako da kad nju, kad uspijemo sredit djecu, čuvanje, kad stariji sin pristane i punica i moja mama da čuvaju, onda je ona u mogućnosti da mi dođe pomoći. Onda ja zapravo zaboravim na sve okolo i imam nju pored sebe i ja sam safe', kaže. Milica je profesorica na fakultetu i fotografkinja. Uživa kada sa suprugom radi na njegovim spotovima. Urban je ispričao kako Milici i djeci prvima pokaže nove pjesme.

Damir Urban o supruzi Milici i kćeri
Story 

'Znaju kako te pjesme nastaju, vide da se tata igra s njima papirima i gitarom i vide da mi to predstavlja određeno zadovoljstvo. Zapravo potrebu. Ja ne bi mogao živjeti bez toga, sumnjam da vide u tome nešto specijalno jer živimo zajedno i mislim da sam najnormalniji tata', priča Damir. Najmlađa kći napunila je četiri godine i tatina je mezimica.

Damir Urban o supruzi Milici i kćeri
Story 

'Mala je zaje*ana, tako da, vidjet ćemo kako će stvari ići dalje, ali već sad je uzela stvari u svoje ruke. Braća su joj tu na raspolaganju i tu su da ispunjavaju njezine želje', kaže.

Više fotorgafija Urbana i Milice pogledajte u galeriji: 

Milica Czerny Urban Glazbenik je rekao kako mu je podrška supruge najvažnija jer se i dalje plaši svjetla reflektora