Pjevačica Sanja Doležal (60) nastupa s Novim Fosilima od 1983. godine, a o privatnom životu ne govori baš često. Ponosna je majka dvoje djece. Ima kćer Leu, koja živi u Londonu i studira jazz-akademiju te sina Luku. Sanja je išla u posjet kćeri i pohvalila se najslađim članom obitelji - psićem čivavom. 

Sanja Doležal.
Instagram 

Luka je studirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. 30-godišnjeg sina Luku više zanimaju brojevi, a Sanja je otkrila od koga je naslijedio dar za matematiku: 

'Ne znam, ali znam da je imao izvrsne profesore matematike i u osnovnoj školi i u gimnaziji. Moj suprug i ja nismo baš voljeli matematiku u školi, ali kuži je moj tata iako se njome nije bavio'. 

Njezina djeca se u javnosti pojavljuju rijetko, a kad su bili manji znali su otići na evente s mamom. 

Svojedobno je Sanja ispričala kako je prihvatila odrastanje djece i pojasnila kako su i to čari roditeljstva.

Čime se bave djeca Sanje Doležal?
Story 

'Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla nam je Sanja ranije. 

Sanja Doležal i Nenad Šarić su bili u braku 25 godina
Story 

Leu i Luku dobila je u braku s Nenadom Šarićem, s kojim je bila u braku od 1993. do 2012., kada je naglo preminuo od posljedica moždanog udara. 

Više fotografija Sanje i Nenada pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Sanja Doležal na koncertu Novih fosila u Lisinskom