Sergej Božić, bio je gost na koncertu Matije Cveka u Tvornici kulture i zajedno s njim izveo pjesmu 'If I aint got you'. Bio je to jedan od njegovih prvih nastupa nakon sudjelovanja u showu 'The Voice'.

'Sergej Božić, natjecatelj netom završenog glazbenog showa 'The Voice', sinoć je bio gost na koncertu Matije Cveka u prepunoj Tvornici kulture i zajedno s njim izveo pjesmu 'If I aint got you'. Nakon što se Sergej zahvalio bendu i izrazio veliku zahvalnost Matiji što mu je pružio priliku sudjelovati na koncertu, otpjevao je pjesmu 'Trešnje' u posebnom aranžmanu, koja ga je između ostalog i proslavila u ranije spomenutom showu. Što reći, osim moćna i posebna izvedba, što je publika i prepoznala i posebno nagradila. Sretno Sergej', napisao je fotograf događanja.

Inače, Sergej nam se nedavno osvrnuo na svoje cjelokupno putovanje u showu i istaknuo što je sve naučio u ovih nekoliko mjeseci natjecanja.

'Jako mi je drago što sam bio u showu, ovo je velika životna škola, ogromno iskustvo i čast. Stekao sam divne prijatelje za cijeli život, tko zna…možda i suradnike. Već je poznato da je sudjelovanje u showu bila moja velika želja', kazao je i dodao: 'Stvorili smo divna prijateljstva za koje sam siguran da će trajati.'

sergej božić
HRT 

Pitali smo ga kako planira nastaviti svoj put i kako vidi svoju glazbenu karijeru u budućnosti. 

'Teško mi je procijeniti kako će rasti moja karijera, nadam se da ću biti uspješan i imati publiku koja voli moju glazbu i da ćemo imati predivne interakcije. Pjevač je najsretniji kad je podržan od publike. Rekao sam u najavi showa da sanjam svjetske pozornice i nadam se da će mi se to i ostvariti. Želim se i dalje školovati i educirati, napredovati i to su moji planovi za budućnost. Osim koncerata, volio bih sudjelovati u mjuziklima', rekao nam je Sergej.