Domaći komičar Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Naime, Pervan je objavio fotografiju na kojoj pozira na klupi ispred bolnice u Dubravi i otkrio da čeka operaciju srca.

'Dragi moji fanovi, sutra idem na reparaciju srca. Ako preživim, vidimo se uskoro', poručio je u svom stilu uz fotografiju na kojoj je pozirao i mahnuo svojim fanovima.

Ubrzo su se počele nizati brojne poruke podrške komičaru, čime su fanovi jasno dali do znanja da misle na njega.

'Da se to reparirati', 'Ako je srce u kolko-tolko dobrom stanju, da se to reparirat, prihefta se iggy pop nitnama i nema ti tu straha, ali ponavljam, ako je srce u kolko-tolko dobrom stanju. Sretno profesore', 'Profesore nemojte im biti na smetnji tamo dugo, što brži oporavak da možemo u Đevrskama vola okren’t', samo su dio brojnih poruka podrške upućeni komičaru.

Inače, Općinski sud u Zagrebu nedavno je obustavio postupak jednostavnog stečaja nad imovinom Željka Pervana. Prema rješenju suda, Pervan duguje nešto više od 12.600 eura, piše 24sata.

S obzirom na to da nije dostavio popis svoje imovine Financijskoj agenciji (Fini), koja je inicirala postupak, 'smatra se da je izjavio da nema imovine koja bi mogla pokriti njegove dugove prema vjerovnicima'. 

Željko Pervan ide na operaciju srca
Story 

Na temelju podataka koje je Financijska agencija dostavila sudu, utvrđeno je da je 'potrošač zaposlen te je po osnovi radnog odnosa u razdoblju od 1. siječnja 2023. do 31. listopada 2023. ostvario primanja' u ukupnom iznosu većem od 4400 eura. Također, Pervan je vlasnik automobila marke Mercedes, tip vozila Klasa A, čija vrijednost iznosi oko 17.100 eura. Na temelju svih ovih podataka, sud je zaključio da komičar posjeduje dovoljno imovine iz koje se mogu podmiriti potraživanja, odnosno dugovanja.

Podsjetimo, prošle godine Pervan se vratio u 'Večernju školu' nakon 15 godina od posljednje emitirane epizode.

'Zapravo se zove 'Posljednja večernja', bez 'turneja'. Proživjeli smo desetljeća u zdravlju i zadovoljstvu, ali što bi rekao Arsen, 'došlo doba da se ide groba'. Odluka je pala pri slučajnom susretu u Novoj bolnici prilikom naručivanja na magnet. Kad me pitaju što pijem, ne znam misle li na piće ili tablete', izjavio je tad Pervan za Večernji list.