Princ i princeza od Walesa posebno su pažljivi kad je riječ o odgoju sljedećeg kralja, a naročito paze da ga budućnost ne plaši, pišu britanski mediji.

Princ George (10) postat će kralj u nekom trenutku svog života. Robert Hardman, čija je knjiga 'The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy' upravo izašla, tvrdi da Kate i William pokušavaju normalizirati taj proces koliko god je to moguće.

'S Georgom postoji osjećaj da ga proces ne smije odbijati, da ne stekne dojam da je to nešto strašno, da razumije sve što se događa i da shvaća da će kraljevska titula biti dio njegovog života. Žele da to bude što nenametljivije i normalnije, ako se to može nazvati normalnim, i što ugodnije', rekao je za magazin People.

Kate Middleton i princ William strahuju za princa Georgea
Instagram 

Tvrdi da princ od Walesa William (41) smatra da je obuka njegovog nasljednika iznimno važan dio njegovog života. Naime, princ William misli da nije pravilno pripremljen ili obučen za svoju buduću ulogu kralja i želi se pobrinuti da se njegov sin ne osjeća isto.

Tako je uključio sina u svoje napore za zaustavljanje klimatskih promjena upoznavši ga sa Sir Davidom Attenboroughom.

'Dodao je da ne očekuje da će ikakva kraljevska dužnost započeti sve dok George ne uđe duboko u svoje dvadesete', rekao je Hardman.

kate.jpg
Press 

'Prije nego što se George pojavio na krunidbi, pitali su ga osjeća li se ugodno zbog toga jer je bio najmlađi. Ispostavilo se da je bio oduševljen', rekao je.

'William voli redovan, normalan život. Da, on je prijestolonasljednik, ali on je najsretniji kod kuće sa svojom ženom i djecom i kad radi sve stvari koje rade druge obitelji, igra nogomet, , vozi bicikl, pliva i takve stvari...', zaključio je Hardman.

Profimedia Obitelj princa Williama i Kate Middleton