Voditeljica Ecija Ivušić i glazbenik Goran Belošević, u prosincu prošle godine su postali roditelji dječaka Lea. Voditeljica je sada otkrila koliko je kilograma dobila u trudnoći.

'16 kilograma sam dobila, ali sam krenula s 48 u trudnoću, a sada imam 52. Baš ništa ne pazim, niti vježbam, a s obzirom na carski red, nisam se baš ni kretala nešto prva tri tjedna nakon poroda', napisala je Ecija.

Ecija
Instagram 

Podsjetimo, netom nakon njezinog poroda, razgovarali smo sa suprugom Goranom, koji nam je otkrio kako je prošao Ecijin porod i kako teku prvi dani roditeljstva.

'Ecija se odlučila na prirodan porod koji se nakon 12 sati zakomplicirao te je na kraju završila na hitnom carskom rezu. Na sreću, sve je super završilo. Jedino što je carski red prava operacija zbog koje je ona u dosta hendikepiranom fizičkom stanju pa joj ja maksimalno pomažem koliko mogu. Prva noć u mom slučaju završila s jednim satom sna, ali najvažnije da je mali dečkić 100% zdrav', kazao nam je Goran i otkrio zašto su dječaku baš dali ime Leo.

Ecija Ivušić
Instagram 

'Ecija je još davno predložila Leo jer je istovremeno internacionalno ime te je kratko ime koje odgovara uz duže prezime (Belošević). I ima slovo L haha. Bit će to pravi mali lav', otkrio nam je Goran, a cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Instagram Ecija Ivušić i Goran Belošević zaručili su se nakon šest mjeseci veze