'Živjela sam u kući s 30-ak odraslih ljudi, koji su većinski zarađivali od prosidbe - dijelili su malene knjigice s molitvama i receptima, a zauzvrat tražili novčanu donaciju. Takav način života mi je bio normalan do kad nisam krenula u srednju školu', pričala je u 'Survivoru' Nora Dominko (24). Gledatelji su bili zgroženi pričom i Nora im je prirasla srcu još više. 

Nora Dominko
Nova TV 

'Mama je bila ovisnik o drogi, od svoje 13. ili 14. godine. Kada je upoznala mog tatu je prestala s tim, zatrudnjela je sa mnom i bila je čista. Kada sam imala tri godine, moji su se rastali jer je ona opet krenula u drogeraške vode. U međuvremenu je otišla u Švicarsku, tamo se izliječila, upoznala novog muža, dobila dijete, našla posao, ajmo reći da se sredila', pričala je Nora.

A što radi nakon sudjelovanja u 'Survivoru'? Na njezinom Instagram profilu nalazi se hrpa videa treninga, prati je više od 17 tisuća ljudi i pomaže im dovesti tijelo u formu. Ističe koliko je važno biti 'nepokolebljivo odlučan' da bi došao do cilja, ali i odricati se i dati svoje srce, dušu i tijelo u proces. 

'Iako podrška drugih može biti svjetionik na putovanju, u konačnici se sve svodi na tvoje akcije, tvoje izbore i tvoju predanost. Prihvati odgovornost, osnaži sebe i budi ta promjena koju tražiš - buduća verzija tebe će ti biti zahvalna!', napisala je Nora. 

Njezinu fit liniju svi hvale, a Nora se ne libi pokazati kako je izgledala redovitog vježbanja. Iako je imala traumatično djetinjstvo, tužnim životnim pričama tu nije bio kraj. Nora je prije dvije godine u sedmom mjesecu trudnoće izgubila dijete.  

'Beba je rođena živa, ali nisam imala prilike vidjeti je niti držati u rukama, samo sam čula njezin plač. Idući dan su mi javili da je beba umrla zbog srčane mane. Trudan si, osjećaš udarce, pripremili smo sobu, iščekuješ, pripremaš se za skroz neki drugi život i to onda sve nestane preko noći', priznala je. 

Nora Dominko
Instagram 

Nora je ranije rekla kako je nakon srednje škole otišla u Švicarsku kod majke i mislila je tamo studirati i nadoknaditi sve izgubljeno vrijeme s majkom, a onda je shvatila da joj se mama opet drogira. 

Nora Dominko
Nova TV 

'Umrla je na kraju od predoziranja, u istom stanu gdje smo brat i ja bili. Sve se dogodilo u praktički istoj prostoriji i samo u jednom danu, odjednom je nije bilo. Zadnji trenutak s njom je bio kada smo bili na zajedničkoj večeri, rekla je da mora na wc i nije je bilo dosta dugo, pa je očuh išao provjeriti. Shvatili smo da je uzela neku drogu. Odvezli su je u bolnicu, ali su rekli da ne diše sama, da je trebaju spojiti na aparate. Cijeli taj dan mi je u polusjećanju, sjećam se da me očuh probudio oko pet ujutro i rekao da moramo ići u bolnicu, pozdraviti se s mamom, da će joj isključiti aparate jer su joj svi organi otkazali i da jednostavno nema smisla da ostane na njima. Nas dvoje smo otišli tamo gdje smo ju zajedno isključili s aparata i čekali smo da svi ti lijekovi izađu iz sistema, da umre', objasnila je Nora. 

Kako sada Nora izgleda pogledajte u galeriji: 

Instagram Kandidatkinja Survivora šokirala je pričom o teškom djetinjstvu, a danas rastura kao fitness trenerica