Martin Kosovec pobijedio je u showu 'The Voice', a ovih dana je gostovao u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Prije pet godina je sa školskim bendom već nastupao u spomenutoj emisiji, pa su ga voditelji iznenadili snimkom koja je nastala kada je imao 13. 

Martin Kosovec
HRT 

'Pa evo, kad se sjetim toga, fali mi, fali mi ta ekipa, nismo se čuli i našli dosta dugo. Ali planiramo se sad opet okupiti. To je bila neka blues ekipa, i prije sam pjevao te neke starije pjesme jer sam ih čuo od oca pa sam i pjevao to. I onda kad je došla ponuda za Memphis, ušao sam u te vode bluesa', rekao je Martin dok je gledao snimku.

Iste godine Martin je i nastupao u Memphisu,  u slavnoj Stax Music Academy. Video kako je to izgledalo 2019. podijelio je glazbenik Boris Hrepić Hrepa.

'Evo još jedan lijepi klip s njim i lijepa uspomena. Jutros smo bili u Dobro jutro Hrvatska s ovogodišnjim Youth bendom Poprock škole koji će predstavljati Hrvatsku u Memphisu idući tjedan. Ovaj video isječak iz 2019. ima direktnu vezu i s ovom ekipom jer tu su i tada mlađahni Mijo i Damjan iz sadašnjih putnika Blues Generations na gitari i udaraljkama, a i Martin je tad bio na vokalu', napisao je glazbenik.

Martin je ove godine na Dori premijerno predstavio svoju prvu pjesmu 'Maštarija'. 

Više fotografija Martina pogledajte u galeriji: 

HRT Martin je dugo izbivao iz škole zbog snimanja, a u veljači 2024. je na Dori predstavio svoju prvu pjesmu