Martina Vrbos danas je napunila 40. rođendan, a ovog tjedna je nastupala na Beoviziji s pjesmom 'Da me voliš'. Na početku karijere je bila članica riječke grupe 'Putokazi', a surađivala je i s Arsenom Dedićem te grupom Let 3. 

Martina Vrbos
Youtube / Screenshot 

Ranije je imala kratku kosu koju je obojala u plavo iako je prirodna brineta. U jednom trenutku imala je 120 kilograma, ali je smršavjela više od 50, otkrila je u srpskoj emisiji 'Ami G Show'. 

'Možete li zamisliti kakav sam bila lik s takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna', izjavila je.

Martina Vrbos smršavjela je više od 50 kila
Story 

Martina već 10 godina živi u Beogradu, dobila je i srpsko državljanstvo i ondje gradi svoju karijeru. Ranije se natjecala na Dori, a sad je na Eurosong pokušala otići kao predstavnica Srbije, ali to joj nije pošlo za rukom. Pažnju je izazvala svojim komentarima uoči natjecanja. U jednoj je emisiji podigla tri prsta u zrak i izjavila:

'Odsad me možete zvati Martina Srbos'.

Vrbos je netom prije 'Pesme za Euroviziju' gostovala u emisiji 'Nije sve tako crno' gdje je otkrila kako se nosi s lošim komentarima zato što se kao Hrvatica udala za Srbina i preselila u Srbiju.

'Mi smo jedan identičan narod i što kod da radimo mi se veselimo uz glazbu. Kao Ibrahimović što usred Milana pjeva 'Jutro je'. Nema tog lošeg komentara koji će me prodrmati. Ja sam Martina Vrbos koja je rodila dvoje srpske djece i kći sam hrvatske majke', rekla je u intervjuu.

Više fotografija Martine pogledajte u galeriji: 

Ljubica Samardžić, Story Martina je promijenila imidž, a prije 10 godina se preselila u Beograd