Američka glumica Tiffani Amber Thiessen proslavila se kao Kelly Kapowski u seriji 'Saved By the Bell', nakon što je pobijedila na izboru ljepote Miss Junior America.

Tad joj je bilo samo 15 godina. Potom je dobila ulogu u tada jednoj od najgledanijih tinejdžerskih serija 'Beverly Hills 90210' u kojoj je utjelovila Valarie Malone nakon čega je postala zvijezda.

Tada je postala seks simbol, a potom se povukla iz javnosti.

Tiffani Amber Thiessen u seriji Saved by the Bell
Profimedia 

Ovih dana snimili su je paparazzi tijekom kupovine namirnica. U dućan je otišla ležerno odjevena i bez šminke, a lice je skrila šiltericom.

Osim u legendarnom 'Beverly Hillsu' pojavila se i u nizu drugih serija i filmova poput 'White Collar', 'Alexa i Katie', 'Northpole', 'Pandemic'...

S ranim uspjehom došli su i skandali. Nakon što se prestala emitirati serija 'Školsko zvono' pročulo se da je bila u vezi s kolegom iz serije Mariom Lopezom kojeg je navodno ostavila nakon što ga je uhvatila da je vara sa sporednom glumicom na setu.

Kako se Tiffani Amber Thiessen mijenjala kroz godine
Profimedia 

'U garderobi se mazio sa statisticom kad je Tiffani upala unutra i zatekla ih na djelu. Na sebi je imala njegovu kožnu jaknu koju je bijesno strgnula i bacila je na njih, a zatim je istrčala van', ispričao je producent Peter Engel.

On je također tvrdio da je Tiffani prije Maria bila u vezi s kolegom iz iste serije Markom-Paulom Gosselaarom.

Tiffani je devedesetih bila velika zvijezda, a kolika je bila njena popularnost svjedoči i činjenica da se Justin Bieber na dodjeli nagrada MuncMusic Video Awards pojavio noseći majicu s njenim likom.

1992. započela je vezu s još jednim kolegom, Brianom Austinom Greenom, koji je glumio Davida u Beverly Hillsu, a dvije godine kasnije su počeli zajednički život. Ta veza ipak nije potrajala pa su prekinuli već 1995. Četiri godine kasnije proživjela je težak period nakon što je glumac David Strickland, s kojim je tad hodala, počinio samoubojstvo.

Od 2001. do 2003. bila je zaručena s glumcem Richardom Ruccolom, a 2005. je konačno pronašla sreću i udala se za glumca Bradyja Smitha s kojim ima dvoje djece, kći Harper Renn Smith, rođenu 2010. i sina Holta Fishera Smitha, rođenog 2015.

Trenutno je voditeljica u komičnom showu Deliciousness koji prikazuje razne video klipove s interneta na temu hrane.

Profimedia Kako se Tiffani Amber Thiessen mijenjala kroz godine