Bivša manekenka Tatjana Dragović na društvenim mrežama rijetko dijeli detalje iz privatnog života, a sada je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila kako je izgledala dan prije odlaska u rodilište.

'Moja Lucka i ja dan prije odlaska u rodilište', napisala je Tatjana na crno-bijeli fotografiju sa snimanja za bred Borboleta.

Tatjana Dragović.
Instagram 

'Je li itko ikada vidio da zena ovako izgleda gotovo pred porod? Mi jesmo, a sada ste i vi', prisjetili su se na društvenim mrežama brenda.

Inače, ovo je treći put da je lijepa manekenka preuzela ulogu zaštitnog lica svjetske kampanje za poznati hrvatski brend. 

Inače, Tatjana Dragović dugo je vremena imala zatvoren profil na Instagramu, no nedavno ga je odlučila otključati javnosti.

Na njezinim objavama mogu se, osim njezine djece, pronaći i fotografije s putovanja, kao i fotografije s njezinim sadašnjim partnerom Vlahom Arbulićem.

Jedanu upravo takvu nedavno je objavio Vlaho, a na njoj vidimo preplanule partnere kako uživaju u odmoru.

Podsjetimo, Vlahina i Tatjanina ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine kada je Vlaho bio student FER-a.

Tatjana Dragović snimila kampanju dan prije poroda
Story 

Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece. U listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce i to u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.

Više fotografija lijepog para, pogledajte u galeriji:

Instagram, Story Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić