U britanskoj verziji showa 'Big Brother', u kojoj sudjeluju poznate osobe, bio je ujak Kate Middleton, Gary Goldsmith (59). Brat njezine majke Carole otkrio je javnosti kakvo je zdravstveno stanje njegove nećakinje. Istaknuo je da dobiva najbolju moguću njegu i da će se vratiti svojim obvezama čim za to bude vrijeme. Iako je izbačen iz showa pa više neće moći ogovarati princezu, tijekom boravka u BB kući ispričao je kako mu je žao što javnost ima lošu percepciju o njemu. 

kate middleton
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Boli me što se za mene uvijek kaže da sam 'zločesti ujak', rekao je tijekom napuštanja showa u petak. Sudjelovao je u emisiji jer je htio promijeniti mišljenje javnosti o njemu. 

'To je bila prilika da vide kakav je 'iza kulisa' svijet poznatih osoba. Nastojao sam biti svoj, ubaciti nešto o kraljevskoj obitelji svako malo', dodao je. Kate se u nedjelju oglasila na društvenim mrežama prvi put nakon operacije.

Gary Goldsmith i njegovo neprimjereno ponašanje
Profimedia 

Garyjeva nećakinja Kate, princeza od Walesa, imala je abdominalnu operaciju u siječnju, a otada je samo jednom viđena u javnosti. Čak i te fotografije koje su procurile prije nekoliko dana, nisu dale baš neku nadu obožavateljima da je Kate u redu jer izgleda ispijeno i kao da je u automobilu bila dvojnica. Gary je u showu rekao kako ne može baš pričati o zdravlju nećakinje, ali da ga je njegova sestra, Kateina majka, uvjerila da je Kate dobro. 

Kate Middleton
Instagram 

'Dobrovoljno sam dao puno informacija. Uhvatili ste me', komentirao je u šali pa dodao: 

'Da budem iskren, ljudi su me pitalo o tome jer ne znaju što bi me drugo pitali. Zašto bih inače bio tamo ako ne zbog toga? Nisu znali što me pitati, pa su me pitali ta pitanja'. 

Na društvenim mrežama se komentiralo kako Gary samo želi sebe staviti u fokus, a onda su vidjeli što je ovih dana napravila Meghan Markle dok joj svekar ima rak, a Kate se oporavlja od operacije. 

Više fotografija Kate prije operacije pogledajte u galeriji: 

Instagram Kate Middleton prije operacije