Glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim mrežama nerijetko dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je otkrila kako prolazi kroz teško razdoblje.

'Iza mene su dva teška tjedna. Diskurs 'izazovno' mi poprilično ide na živce, jer izazovno je popeti se na Mount Everest, izazovno je naučiti svirati klavir... a za neke situacije imamo pravo reći teško je, baš mi je teško!', započela je glumica svoju objavu pa nastavila:

'Nisam od onih koji će o detaljima, ovo je mjesto na kojem pokušavam dodati malo 'boje' i veselja, jer svi nosimo svoje rane. Hvala što ste tu još uvijek i kada mene 'oboji siva', kada se isključim, hiberniram na auto pilotu svakodnevice uz najuži krug mojih ljudi! Šahovsko polje poteza u životu ne možemo predvidjeti, već se nadati najboljem! Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratiti će se opet sve palete boja'.

Inače, Bojana je prije tjedan dana objavila značajni citat na svom Instagram profilu i već tada dala naslutiti da se nešto događa.

'Prave osobe će ostati kako bi riješile stvar s vama', pisalo je na fotografiji.

'Imajte to na umu u bilo kojoj životnoj situaciji!', poručila je Bojana ispod objave.

Podsjetimo, Gorana je nedavno proslavila 52. rođendan, a za tu prigodu je pozirala s buketom cvijeća. 'Nećete mi zamjeriti malu odu samoj sebi na ročkas, ali zato cvijeće sama ne kupujem.'

U komentarima su joj njezini kolege glumci zaželjeli sve najbolje, a i brojni pratitelji žele joj obilje zdravlja, sreće i ljubavi. Glumici su, čini se, djeca dala buket cvijeća, a to ju je raznježilo.