Pjevač Sandi Cenov (55) i njegova supruga Ilina slove za jedan od najskladnijih domaćih parova, a nedavno su proslavili 18. godišnjicu braka. Upoznali su se na skijanju u Nassfeldu prije 20-ak godina te su od tada nerazdvojni. 

Ipak, Sandi je ranije svojim zanimljivim ljubavnim životom punio medijske stupce, a miljenik žena sada je u razgovoru za IN Magazin progovorio o burnoj prošlosti.

'Pa ja sam jako ponosan na sebe i na svoju, kako bih to nazvao, kakva je to prošlost, burna. Starije generacije će se sjetiti kako je to izgledalo kad sam ja harao među ženskim svijetom i onda se pojavilo ovo moje najdraže na svijetu i evo mi smo zajedno već skoro 20 godina, a 18 godina braka tako da ne znam što bih rekao, kad se ljudi nađu čista lutrija čisti rulet, staviš sve na jedan broj pa što bude', rekao je.

Sandi Cenov
Robert Gašpert 

Inače, Sandi i 12 godina mlađa pravnica poznavali su se samo tri mjeseca kada su na Baliju izgovorili sudbonosno 'da'. Pjevač je sada priznao da im se dogodila ljubav na prvi pogled, a njihov odnos s vremenom je postao sve snažniji.

'Ja sam odmah znao da je ona ta zato što je taj prvi mjesec uvijek presudan. Ako u prvih mjesec dana nije rekla, iz moje perspektive, nijednu glupost, to je to!', rekao je.

Vjenčanje su iz legalnih razloga ponovili godinu dana kasnije, i to pred matičarom u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, nakon čega su proslavili u krugu 50-ak najbližih prijatelja i članova obitelji. Premda su ranije otkrili da je Sandi taj koji je zadužen za romantiku i  iznenađenja, Ilina je sada priznala da do klasične prosidbe nikada nije došlo.

Ilina-i-Sandi-Cenov-.jpeg
Story 

'Pa zapravo me nije zaprosio. Zapravo smo mi to samo odradili, evo možeš me pitati za 20 godina braka hoću li se udati za tebe, pitanje smo zapravo preskočili i nisam dobila zaručnički prsten tako da evo…'', priznala je Ilina.

Ipak, supružnici već sada planiraju proslavu 20. godišnjice braka, a najveću sreću donose im njihovo dvoje djece, kći Zara i sina Mikula.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Story Sandi Cenov i Ilina Cenov zajedno su 17 godina