Bivša misica Lejla Filipović je na svom Instagram profilu čestitala rođendan nećakinji Selmi i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

'Sretan rođendan ljepotice tetkina', napisala je Lejla i pokazala svoju prekrasnu nećakinju.

Lejla Filipović i nećakinja.
Instagram 

Prekrasna Lejla nedavno je objavila i zajedničku fotografiju sa sestrama Amelom i Dženanom, a mnogi su primijetili da si sestre jako sliče.

Iako lijepa Lejla danas živi idiličnim obiteljskim životom sa svojim Tarikom i njihovim sinovima, u djetinjstvu joj nije bilo lako.

Inače, Lejli i njenim sestrama je preminuo otac u djetinjstvu i svu brigu o njima je preuzela njihova majka Fehma Šehović.

Lejli Filipović je preminuo otac u djetinjstvu.
Instagram 

Tri sestre su si međusobno bile velika podrška dok je njihova majka naporno radila da bi im mogla omogućiti školovanje i sve potrebno za život.

Podsjetimo, Lejla se u nedavnom razgovora za Story u kojem se prisjetila i prvog susreta sa suprugom Tarikom Filipovićem, i njihove gotovo dva desetljeća duge ljubavi.

Tarik Filipović i Lejla Filipović
Instagram 

'Ja sam napravila prvi korak, odnosno prvo tapšanje po ramenu jer sam ga zbilja željela samo upoznati. Ostalo je naša povijest…', priznala je ekskluzivno za novi broj magazina Story.

Više fotografija Lejle sa suprugom Tarikom pogledajte u našoj galeriji:

Dražen Kokorić, Story Tarik i Lejla Filipović