Voditeljica Mirna Maras Batinić nedavno je proslavila 45. rođendan i na svom Instagram profilu podijelila fotografije sa slavlja.

'Kada se dogovoriš u nedjelju popodne za lagano rođendansko druženje ne očekuješ da bi moglo trajati do ponoći...ali, kad se sve poklopi - najdraže žensko društvo, atmosfera, raspoloženje - tada je nebo granica. Jedan od meni najdražih rođendana... hvala svima na divnim čestitkama, pozivima, znakovima pažnje...srce, kako drugačije nego, puno' napisala je Mirna ispod objave.

Odlično raspoloženo društvo okupilo se u zagrebačkom hotelu Esplanade, omiljenom mjestu druženja zgodnih prijateljica

Inače, lijepa voditeljicane govori često o privatnom životu, no nedavno je na društvenim mrežama čestitala 7. rođendan kćeri Meri

'Sretan rođendan, ljubavi mala', napisala je Mirna na fotografiju i za kraj dodala dva crvena srca.

Kći Mirne Maras.
Instagram 

Lijepa voditeljica Meri je dobila u braku s s inženjerom Željkom Batinićem, a njihove zajedničke fotografije više su iznimka nego pravilo.

Nedavno je napravila iznimku i objavila nekoliko fotografija sa suprugom, a javila se s neočekivanog mjesta - iz bolnice.

'Nas dvoje, eto nas tu, ispred bolnice...čekamo odgođenu operaciju, nabacili osmijeh… Jer lakše je tako', napisala je uz fotografije. Njeni su se pratitelji brzo javili u komentarima kako bi Željku poželjeli sreću i brz oporavak.

Svoje sudbonosno 'da' izgovorili su u 2016. godine u tajnosti u centru Zagreba. Vjenčanje su ‘obavili’ u zagrebačkoj vijećnici, a slavili su u jednom zagrebačkom restoranu u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

Inače, Mirna ima i starijeg sina Niku, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Mariom Valentićem.

Podsjetimo, Mirna i Mario vjenčali su se 2007. u tajnosti na Mljetu te su godinama slovili za jedan od najljepših domaćih parova. Par se na veliko iznenađenje javnosti rastao 2013. godine.

Bivši supružnici razveli su se prije 11 godina i ostali u dobrim odnosima, o čemu je jednom prilikom progovorila Mirna.

Mirna Maras proslavila 45 rođendan
Story 

'Lako je, misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', rekla je voditeljica koja je nakon braka s Valentićem ponovno pronašla ljubav

Više fotografija lijepe voditeljice, pogledajte u galeriji:

John Pavlish, Story arhiva Mirna Maras Batinić