Danijela Dvornik se prije nekoliko godina preselila na otok Brač, gdje sama uživa u ljepotama života na moru.

Sada je na svom TikTok profilu otkrila da je nedavno kupila novu nekretninu i pokazala kako je sredila svoje prostrano imanje.

@danijeladvornik Maslinik…nova ljubav❤️ #womenover50#vracanjesebi#sponistresevidišolta#zivotnaotoku#prirodaidrustvo#masline#radnazemlji♬ original sound - Danijela Dvornik

'Ono što ne znate je to da sam s dolaskom na otok postala i vlasnica maslinika. Ne bilo kakvog maslinika, već onakvog o kakvog sam priželjkivala cijeli život', rekla je Dvornik u videu.

Otkrila je kako je njezin maslinik iz snova morao biti na pravoj lokaciji i imati prekrasan pogled, a prilika za kupnju joj se ukazala kada je najmanje očekivala.

Instagram Danijela je s pratiteljima podijelila svoju novu nekretninu.

'Kada sam zalupila vrata Zagrebu, dogodilo se to polje. Znate ono kad dođete negdje i znate da je to to? Tako sam ja došla ovdje i to je bilo to', kazala je.

U videu je otkrila kako je maslinik u tom trenutku imao 70 maslina, od toga 50-ak starih i 20 mlađih. Također je imao i poljsku kućicu koju je Danijela sama dovršila i uredila.

Pokazala je i kakav prekrasan pogled ima njezin maslinik. 

'To je pogled. S ponistre se vidi Šolta, doslovno. Gledam na Brački kanal, zalasci sunca... Neću vam uopće opisivat koji mir i tišina je ovdje. Ja se tu osjećam sastavljena, kao da sam cijeli život tu.'

Iako su je mnogi odgovarali od kupnje, Danijela se nije dala smesti.

'Svi su mi govorili: 'Joj što će ti polje pa ti si žena', ali ljudi moji ja sam to polje dovela u red', rekla je Danijela.

Udovica kralja funka je sve sama raskrčila, sredila stare masline i zasadila nove te sada njezin maslinik ima ukupno 100 maslina. Osim maslina ima i smokve, kruške, nešpule, badem, jabuke te mnogo cvijeća i mediteranskog bilja.

Za kraj je pokazala svoju vrtnu kućicu, u koju je investirala novac od prodaje svojih markiranih torbica.

Kako izgleda Danijelina kuća na Braču, pogledajte u galeriji:

Privatna fotografija Kuća Danijele Dvornik na Braču