Američki glumac Johnny Depp (60) riješio se neuglednog izgleda kojeg je godinama njegovao. Čini se kako je velika prekretnica u njegovu životu bilo suđenje s bivšom suprugom Amber Heard. Nakon što je shvatio koliko laže i pokušava ga strpati u zatvor, odlučio je promijeniti život iz temelja. Ipak, za fizičku promjenu trebalo je neko vrijeme. 

Zubi Johnnyja Deppa
Profimedia 

U veljači ove godine Johnny je bio u Italiji, gdje je promovirao svoj novi film 'Modì', biografsku dramu koja se temelji na životu talijanskog umjetnika Amedea Modiglianija. Mediji i fanovi pisali su kako Depp nikad gore nije izgledao pa je glumac uzeo stvar u svoje ruke i poradio na tome. 

Niti dva mjeseca kasnije, na premijeri filma 'Jeanne Du Barry', Johnny se pojavio znatno mršaviji. Promijenio je imidž, ošišao se, a prijatelji kažu kako uživa u životu. Neko vrijeme je boravio u Londonu i rekao je da mu taj grad itekako odgovara. 

Johnny Depp je smršavio i ošišao kosu
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Živio je u Velikoj Britaniji dok je režirao film Modi i vodio je zdraviji način života nego što je to bio slučaj u prošlosti', tvrde dobro upućeni. 

Iako je Johnny mogao biti 'izopćen' iz Hollywooda zbog brojnih optužbi za obiteljsko zlostavljanje koje je protiv njega podnijela Amber, on je rekao kako ga njezine laži nisu pokolebale

'Njene tvrdnje bile su samo samoglasnici i suglasnici koji lebde u zraku', zaključio je. 

Kako se Johnny mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Glumac Johnny Depp i njegove fizičke promjene kroz godine.