Među onima koji su čekali rezultate u stožeru Mosta bila je i glumica Kristina Krepela, koja je već nekoliko godina u ljubavnoj vezi s političarem Marinom Miletićem.

Njih dvoje su već neko vrijeme zajedno, a iako ne govore javno o svojoj vezi, redovito se pojavljuju na eventima.

Poznato je da je Kristina u odličnim odnosima s Marinovim kćerima, Martom i Lucijom, koje je dobio sa suprugom Danijelom, koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.Krepela je u rujnu prošle godine proslavila rođendan, a Miletić joj je tad posvetio objavu.

Kako je Kristina Krepela izgledala prije 17 godina
John Pavlish Vjeko Franetovic, Andrea Solomun, Kristina Krepela, Korana Gvozdic i Nikica Ivancevic

'Što da Ti poželim Kraljice moja na tvoj rođendan? Ostani svoja - kontra svih struja, tako veličanstvena u svojoj hrabrosti, tako blagoslovljena u svojoj ljepoti koju godine samo miluju, tako pufasta kao dijete koje otvorena srca ide svima, tako dobra da od nikoga ne odustaješ. Hvala Ti što postojiš Kristina! Neka ti je sretan i blagoslovljen rođendan Komad moj najljepši', napisao je u opis fotografije na kojoj poziraju zagrljeni.

Lijepa glumica proslavila se još 1996. godine, kad je vodila HRT-ovu zabavnu emisiju za tinejdžere Briljanteen.

Potom se posvetila glumi, a 2007. godine fotografi su je ulovili na partyju 2007. godine. Tada je pozirala s kolegicama Jelenom Veljačom i Lanom Gojak Bajt.

Kristina Krepela, jelena veljača, lana gojak bajt
Robert Anic/PIXSELL 

Prije dvije godine za magazin Story je otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

'Tajna je vjerojatno u dobroj genetici i to zahvaljujem mami i tati, a druga tajna je glava. Ja sam potpuno prirodna kao što vidite, ni ne bojim kosu. Bitna je glava, pozitivne misli, kada je teško nemojte odustati i samo to - pozitiva', rekla je Kristina tada za Story.hr.

Robert Gašpert Kristina Krepela i Marin Miletić na zagrebačkoj špici na Badnjak