Gisele Bündchen slovi za jednu od najljepših manekenki na svijetu, a u 43. godini ne prestaje oduševljavati obožavatelje zavidnom figurom i mladolikim izgledom.

Slavna ljepotica nedavno je uhvaćena na izlasku iz teretane, a ovom prigodom pokazala je lice bez trunke šminke. Uz to, još je jednom pokazala svoju nevjerojatnu figuru koju već godinama održava zdravom prehranom i redovitim treninzima.

Gisele Bundchen
VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, iza slavne Brazilke je težak životni period. Naime, ona se 2022. rastala od supruga, legende NFL-a Toma Bradyja nakon 13 godina braka. Zajedno imaju kćer i sina, a ljubavi je navodno presudilo to što je Brady odlučio da nije još spreman za mirovinu, iako je to obećao Gisele te joj je dao riječ da će se posvetiti obitelji i provoditi više vremena s njom i djecom.

Kada ju je iznevjerio, manekenka je odlučila okončati njihov brak. Nakon razvoda posvetila se karijeri, a neko vrijeme se šuškalo da Brady ljubi slovačku influencericu Veroniku Rajek.

Gisele Bundchen i Tom Brady službeno su se razveli
Profimedia 

Ipak, izvor blizak manekenki rekao je da Bündchen 'počinje ispočetka u dobrom raspoloženju' i da se osjeća 'samouvjereno, snažno i bolje nego što je bila nakon dugo, dugo.' 

Izvor je dodao da Bündchen 'osjeća osjećaj obnove s novopronađenom energijom i sretnim pogledom na budućnost' te da u budućnost gleda s optimizmom. 'Ona je super motivirana svojom karijerom u sljedećih nekoliko mjeseci', rekao je izvor u to vrijeme.

Više fotografija bivših supružnika pogledajte u galeriji:

Profimedia Gisele Bundchen i Tom Brady u braku su od 2009. godiine