Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima i savjet za prehranu

Model iskreno o prihvaćanju godina: 'Mislila sam da će biti strašno'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Bojala se četrdesete, a sada uživa više no ikad

Izvor: Story

Supermodel Gisele Bündchen u 41. godini prihvatila je svoje novo desetljeće i otkrila prednosti koje ono nosi sa sobom. 'S godinama dolazi i mudrost, zar ne? Osjećam se bolje sa 40 nego sa 30, toliko vam mogu reći', izjavila je Bündchen na snimanju za Dior. 'Mislila sam da će četrdesete biti strašne. Dvadesete su bile malo izazovne, neću lagati. U tridesetima sam se hvatala za te stvari, a sad kad su došle četrdesete, ja sam spremna za njih i uživam u njima', dodala je.

Iako je uzbuđena zbog ovog novog poglavlja, Bündchen ipak priznaje da vidi neke fizičke promjene na sebi. 'Osjećam da su oči definitivno najosjetljiviji dio lica. Kako sazrijevam, reći ću da je to mjesto gdje definitivno primjećujem da treba najviše pažnje', rekla je manekenka. Prisjetila se kako u dvadesetima nije previše pažnje posvećivala području oko očiju, a sada joj je to jedan od glavnih prioriteta kada je u pitanju njega kože.

Osim održavanja dobro zaokruženog režima njege kože, Bündchen vjeruje da ljepota započinje zdravom prehranom. 'Uvijek kažem da nam hrana mora biti lijek. Smatram da je ona jako važna. Ako pojedete hrpu masne hrane, bit će stvarno teško imati dobru kožu. Što više budete jeli povrće, to će se odraziti na koži', savjet je 41-godišnjeg modela.

Kad se manekenka približila 40. rođendanu prošle godine, u intervjuu za Allure govorila je o radostima i poteškoćama starenja. 'Starost je lijepa stvar i prirodan dio života, ali može biti i izazovna', istaknula je. 'Kad pogledam ove promjene i vidim odraz svih godina koje sam do sada proživjela, osjećam nevjerojatan osjećaj zahvalnosti. Kako sam bivala starija, počela sam se osjećati ugodnije u svojoj koži i zahvalna sam za svako iskustvo i svaku godinu mog dosadašnjeg života', poručila je Gisele Bündchen.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals