Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirjana Posavac

Novinarka HRT-a srušila se u prijenosu uživo: 'Uplašila sam svoje...'

Godišnji odmor će mi zbog svega početi dva dana ranije nego što sam planirala. Inače, taj utorak mi je rano počeo, obiteljskim obvezama prije posla, a onda se poslijepodne dogodila ostavka g. Škore, izjavila je novinarka

Izvor: you tube screenshot, The Rockin' Kid

Tijekom razgovora s Igorom Peternelom iz Domovinskog pokreta reporterki Mirjani Posavac je pozlilo i srušila se. Bilo je to u utorak u Dnevniku HRT-a, a Mirjana je danas za 24sata dala izjavu povodom tog događaja. 

'Iznenađena sam odjekom nezgode koja mi se, nažalost, dogodila, i zaista se iskreno želim ispričati svim našim gledateljima koje je taj događaj uznemirio. Ni mom suprugu i djeci te roditeljima i obitelji nije bilo jednostavno to gledati. I njih sam uplašila. Nažalost, to se događa u programu uživo', kazala je Posavac. 

Povezane vijesti

Dodala je da ju je iznenadio broj poziva i poruka koje je dobila te se zahvalila svima. 'Dobro sam.Godišnji odmor će mi zbog svega početi dva dana ranije nego što sam planirala. Inače, taj utorak mi je rano počeo, obiteljskim obvezama prije posla, a onda se tijekom poslijepodneva dogodila ostavka g. Miroslava Škore i taj sam zadatak preuzela za središnji Dnevnik. U toj brzini nisam pazila pijem li dovoljno tekućine, što se u kombinaciji s vrućinom u prostoriji iz koje sam se javljala, iako su ljubazni domaćini u Domovinskom pokretu upalili klimu, i maskom na licu pokazalo lošim. Pao mi je tlak i samo sam osjetila iznenadnu slabost nadajući se da ću uspjeti izgurati javljanje do kraja i zahvaliti gostu na vrijeme. Ali, na moju veliku žalost, nisam. Zahvaljujem i mom snimatelju tona Tomislavu Radiću koji me dočekao u tom mom teturanju, tako da sam prošla bez vidljivih posljedica', kazala je novinarka HRT-a za 24sata.

Izbor Urednika

Royals