Nakon live emisije 'Zvijezde pjevaju', održan je podcast sa svim finalistima kojeg je vodila Uršula Tolj. Voditeljica je postavljala pitanja kandidatima, a komentirale su se i razne teme.

Osim kandidata, u podcastu su sudjelovali i članovi žirija, Mario Battifiaca, Danijela Martinović i Marko Tolja. Jedno od pitanja koje je dobila Danijela bilo je 'kako uvijek izgleda tako lijepo i mladoliko', na što je Danijela odgovorila:

'Nikad se nisam osjećala kao neka lijepa žena, zaista ne. Lejla je naprimjer lijepa, zgodna, ima duge noge, lijepa je žena. Ja sam nekako se uvijek osjećala kao neka osoba koja je bliska svima, djevojka iz susjedstva. Ali je predivno to čuti i hvala na komplimentu', istaknula je Danijela i nastavila:

'Što se tiče hrane, dosta pazim na to što unosim u tijelo. Zbog nekih zdravstvenih problema sam morala početi paziti na satnicu ishrane. Ali evo, na tragu je neko svijetlo na kraju tunela i pokušavam se nositi s time', dovršila je.

Danijela Martinović
Goran Čižmešija 

Podsjetimo, finale emisije očekuje nas u subotu, 4. svibnja na HRT-u. Za pobjedu će se natjecati: koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković te glumica Dea Presečki i Dino Petrić.

Inače, Danijela se ovih dana priprema i za &a target="_blank" href="https://story.hr/Celebrity/a289756/koncert-danijele-martinovic-u-lisinskom-15-svibnja.html<">Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja. Pridružite se ovom veličanstvenom glazbenom spektaklu u Lisinskom 15. svibnja i uživajte u Danijelinim najvećim hitovima. Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

12247