Kate Middleton i princ William proslavili su 13. godišnjicu braka, a jučerašnji poseban dan obilježili su nikad viđenom fotografijom s vjenčanja 2011. godine. S obzirom na to da je Kate prije mjesec dana objavila da se bori s rakom, fanovi su svjesni da je ovo gorko-slatki datum za kraljevski par.

'Na današnji dan prije 13 godina!', piše u opisu crno-bijele fotografije na kojoj poziraju Kate i William  sretni i nasmijani.

Osim što je fanove uznemirilo to što je fotografija crno-bijela, mnogi su primijetili neobičan detalj.

Naime, na ovoj fotografiji William ne nosi sako u kojem se oženio.

'Zašto na ovoj slici nosi crnu uniformu? Na vjenčanju je nosio crvenu. Nije li ovo uniforma koju je nosio na Harryjevom vjenčanju? Primjećuje li još netko ovo?', napisao je jedan fan.

Naime, tijekom ceremonije nosio je ceremonijalnu uniformu, dok se na fotografiji pojavio u crnoj konjičkoj svečanoj uniformi.

Zanimljivo je da je o toj uniformi pisao i princ Harry u svojim memoarima 'Rezerva'. William je na vjenčanju htio nositi konjičku uniformu, upravo onu koju je nosio na fotografiji.

Kate Middleton
Lewis Whyld / PA Images / Profimedia 

Tad mu kraljica Elizabeta naredila da se oženi u crvenoj ceremonijalnoj uniformi jer se u takvoj uniformi žene prijestolonasljednici.

William se nakon ceremonije presvukao i fotografirao u konjičkoj uniformi. Naravno, nekima ovo objašnjenje nije dovoljno pa su uvjereni da je fotografija s vjenčanja nastala nekad kasnije. Zašto? Ne zna se.

Prodimedia, Profimedia Princ William godinama je živio u ljubavnom trokutu