Kate Middleton nastavila je tradiciju da na rođendan svoje djece objavi njihov portret pa je tako i danas osvanula fotografija princeze Charlotte koja danas slavi 9. rođendan.

Malena Charlotte drugo dijete princa Williama i Kate, a na službenom Instagram profilu njezinih roditelja osvanula je simpatična čestitka.

'Sretan deveti rođendan, princezo Charlotte! Hvala svima na današnjim ljubaznim porukama', stoji u objavi uz napomenu da je fotografiju snimila princeza od Walesa.

Charlotte je izgledala preslatko u tamnoplavom džemperu s dolčevitom, traper suknji i bordo džemperu koji vam je možda poznat.

kate middleton.PNG
Instagram 

Podsjetimo, djevojčica je isti pulover nosila na obiteljskom portretu u ožujku, a sporna fotografija je izazvala brojne kontroverze u svjetskim medijima i potaknula teorije zavjere.

Kraljevski portret Kate Middleton vodeće novinske agencije povukle su fotografiju zbog fotošopiranja, a iako je kao autor naveden princ William, princeza se na kraju ipak ispričala i preuzela odgovornost za loše uređivanje fotografije.

Instagram Princeza od Walesa je pozirala s djecom povodom britanskog Majčinog dana

Kardigan koji je princeza Charlotte nosila komad je pariškog brenda Cyrillus, a cijena mu iznosi 42 funte, pišu britanski mediji.

Podsjetimo, prije nekoliko dana imali smo priliku vidjeti portret princa Louisa, koji je proslavio 6. rođendan. Dječak je također na sebi imao isti odjevni komad koji je nosio i na poznatoj fotografiji iz ožujka, točnije identičnu kariranu košulju.

'Što se događa?', 'Što nam pokušavaju reći?', 'Je li ovo onda slikano?', 'Ljudi, mislim da nas Kate Middleton namjerno zeza', 'Zašto nosi isto džemper?', 'Kate i William nas želi izluditi', samo suneki su od komentara na društvenim mrežama. 

Princeza Charlotte i princ Louis nisu viđeni u javnosti od prosinca, kada se i njihova majka posljednji put službeno pojavila, dok je njihov stariji brat princ George nedavno s ocem bio na nogometnoj utakmici.