Još je samo nekoliko dana ostalo do finalnog izbora Miss Universe Hrvatske 2024.

Za prestižnu titulu, ali i brojne vrijedne nagrade bori se 15 finalistica koje uvježbavaju zadnje detalje svojeg nastupa pred ocjenjivačkim sudom koji će opet imati težak zadatak odabrati samo jednu koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskoj pozornici. Ovogodišnji izbor, 28. po redu, održat će se 6. svibnja 2024. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na YouTube kanalu Miss Universe Croatia.

U glazbenom dijelu programa nastupit će kantautorica Kim Verson, hrvatska operna diva s bečkom adresom Marija Vidović te ovogodišnji pobjednik 'The Voice Hrvatska' Martin Kosovec dok će nas kroz program voditi Jelena Glišić i Davor Garić.

Press Hrvatske Miss Universe

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Andrea Erjavec predati krunu saznat ćemo već u ponedjeljak, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru 73. Miss Universe koji će se sredinom studenoga održati u Meksiku. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada.

''Djevojka koja postane Miss Universe Hrvatske 2024. treba biti spremna na odgovoran odnos prema tituli koja od nje traži i vraćanje zajednici kroz humanitarni rad'',  istaknuo je vlasnik licence Vladimir Kraljević.

I dok Hrvatska čeka svoju 28. Miss Universe, pitamo vas koja je od dosadašnjih Miss Universe najljepša. Pogledajte fotogaleriju i odgovorite nam u anketi:

Anketa

Koja je najljepša hrvatska Miss Universe?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 520 korisnika