Influenserica Ella Dvornik nedavno je na Instagramu objavila prve fotografije iz svog novog zagrebačkog stana.

Prije nekoliko tjedana s pratiteljima je podijelila da se mora iseliti iz stana u kojem je dotad boravila dok je u Zagrebu. Sad je otkrila u koji se dio Zagreba preselila.

Ella Dvornik
Instagram 

'Novi pogled-novi Zagreb', napisala je pored crno-bijele fotografije na kojoj se vidi višekatnica.

Ella je sada otkrila što se nalazi u njezinom hladnjaku i usput pokazala dio svoje nove kuhinje.

Kako izgleda njezina kuhinja u novom zagrebačkom stanu, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik pokazala novu kuhinju u zagrebačkom stanu.

Ako je suditi po snimkama, Ellina sadašnja kuhinja ne pršti od luksuza kao prijašnja u istarskim Balama. U kuhinji prevladavaju bijeli kuhinjski elementi, a na zidu se nalaze samoljepljive pločice za zid.

'Znaš da imaš preko 30 godina kad', napisala je influenserica i otkrila kako je razveselili organizatori za frižider koje je nedavno kupila.

Ella Dvornik.
Instagram 

Mnogi su primijetili kako se u njezinom hladnjaku nalaze samo limenke gaziranog pića. Dvornik je u sljedećem Storyju pokazala koliko voli ovo gazirano piće i otkrila kako posjeduje lonac i hudicu istog brenda.

Podsjetimo, Ella se sredinom travnja posvetila se pakiranju. Te je nedjelje u jutarnjim satima objavila fotografiju kutija koje je nabavila kako bi u njih spakirala svoje stvari.

Ella Dvornik.
Instagram 

U tom trenutku nije otkrila kamo se seli, ali ni otkuda. Naime, Ella je tijekom braka s Charlesom Pearceom kupila kuću u istarskim Balama, u kojoj i nakon što su objavili da se razvode skupa žive.

Tad je otkrila da mijenja stan u Zagrebu.

'Falit će mi ovaj stan u Zagrebu... Ali moram u veći', otkrila je.

Instagram Ella Dvornik se seli