Glumac Patrick Dempsey mnogima je najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Uvod u anatomiju', a zbog njegovog ponašanja mnogi kolege završili su s psihičkim problemima. Jedino rješenje bilo je maknuti glumca iz serije, a onda se otvorila Pandorina kutija.

Glumac je odrastao u ruralnom gradu u Maineu, a tijekom školovanja morao je ići na posebne obrazovne tečajeve zbog nedijagnosticiranog poremećaja učenja. Bilo mu je toliko teško nositi se sa školovanjem da je odustao prije nego što je stekao diplomu. Disleksija mu je dijagnosticirana godinama kasnije.

Patrick Dempsey zlostavljao je bivšu suprugu
Instagram 

Imao je samo 21 godinu kada se oženio svojom prvom suprugom, koja je bila više nego dvostruko starija od njega. Rochelle 'Rocky' Parker upoznao je kada je imao 18 godina, a ona je glumila njegovu tetu u predstavi Brighton Beach Memoirs. Parker je tada imala 44 godine i troje djece, uključujući glumca Coreyja Parkera, koji je Dempseyjev najbolji prijatelj.

Unatoč razlici u godinama, Dempsey i Parker imali su pregršt sretnih zajedničkih godina prije nego što su se razveli 1991. godine. Parker je navodno podnijela zahtjev za razvod jer je Dempsey upoznao drugu, a stvari su nakon toga postale prilično teške. U sudskim dokumentima, Parker je navela fizičko zlostavljanje i rekla da joj je Dempsey slomio prst zalupivši vratima automobila tijekom snimanja filma 'Can't Buy Me Love', piše Stil.

Patrick Dempsey utjelovio je liječnika Dereka Shepherda u seriji Uvod u anatomiju
Profimedia 

Kad su optužbe postale javne nakon Dempseyjeva uspjeha s 'Uvodom u anatomiju', Parker je promijenila svoju priču. Naime,  isprva je rekla da je nasilje bilo jednokratno, ali je nekoliko dana kasnije objavila izjavu u kojoj je potvrdila da su optužbe lažne i da ih je iznijela samo na temelju lošeg savjeta. Umrla je od raka 2014.

Svoju sadašnju suprugu Jillian Dempsey upoznao je iste godine kada se razveo, a u braku su od 1999. godine. Ipak, to ne znači da problema nije bilo i da su se stvari u jednom trenutku toliko pogoršale da je razvod bio na stolu. Jillian, slavna vizažistica s uspješnom kozmetičkom linijom, navodno je podnijela zahtjev za razvod 2015. Do razvoda nikada nije došlo, ali je par ostao razdvojen do sljedeće godine.

Životna priča Patricka Dempseyja
Profimedia 

Dempseyevi su aktivno radili na svom braku dok su bili razdvojeni, bez sumnje motivirani time kako bi pomirenje moglo koristiti njima i njihovo troje djece. Patrick pripisuje zasluge zajedničkom terapijom na koju su redovito išli kako bi im pomoglo da se ponovno okupe i počnu ispočetka.

'Terapija je vrlo važna za parove. Zašto ne iskoristiti ove alate? Neka vam netko da neku perspektivu. Ono što sam naučio je da ću stvari čuti drugačije u ordinaciji terapeuta samo zato što smo malo emotivni', rekao je Dempsey.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Instagram Patrick Dempsey ima više od šest milijuna pratitelja na Instagramu koje uveseljava fotografijama.