Princ William i Kate Middleton, nalaze se usred oluje kontroverzi koje su se, čini se, počele kuhati i prije njene operacije, a potom i dijagnoze raka koju je saznala ranije ove godine. Neki medijski napisi sugeriraju da su napetosti između para već bile velike i prije nego što se pojavila gomila zavjera nakon Kateine ​​operacije.

Najveću buru pojačala je uređena fotografija koju je Kensingtonska palača objavilaza Majčin dan. Potom su se Kate i William zajedno pojavili u dućanu, a mnogi nisu vjerovali da je na snimci zaista Kate.

Kate Middleton i princeza Charlotte.
ADAM DAVY / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

Cijela priča oko Kateine bolesti, koju je dugo skrivala, pokrenula je glasine oko navodne afere princa Williama s Lady Rose Hanbury.

Spor oko stila života obitelji Middleton

Dok se cijeli svijet pita što se zaista događa s Kate, AceShowbiz piše da su se napetosti između kraljevskog para javile još prije Kateine operacije. Problem su navodno financijske poteškoće Kateinih roditelja, pogoršane kritikama manjih vjerovnika na način života obitelji Middleton.

Tvrdi se, prenosi Marca, da je kralj Charles frustriran financijskim problemima Middletonovih, koji su pak navukli PR probleme kraljevskoj obitelji, s obzirom na Kateinu buduću ulogu kraljice.

Kraljica elizabeta, kate middleton, kralj charles, princ harry
Pete Mariner / MirrorPix / Profimedia Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, kralj Charles i princ Harry

Izvori tvrde da su financijski problemi Middletonovih, pogoršani pandemijom COVID-19, doveli do dugova u iznosu od 3,2 milijuna dolara i odustajanja od posla s potrepštinama za zabave.

'Kralj Charles bio je ogorčen zbog ove financijske katastrofe i katastrofe u odnosima s javnošću koja ostavlja mrlju na licu monarhije jer je Kate buduća kraljica', tvrdi izvor.

Kate Middleton i princ William
Profimedia 

Loše financijsko stanje Middletonovih navodno je izazvalo razdor između princa Williama i Kate. Unatoč naporima Kensingtonske palače da ublaži posljedice svih loših PR poteza ove godine, svakog dana mediji objavljuju nova otkrića koja prijete da okaljaju reputaciju kraljevske obitelji.

Instagram Kate Middleton prije operacije