Američka glumica Kate Hudson imala je prilično buran ljubavni život, prije nego što se skrasila uz sadašnjeg zaručnika Dannyja Fujikawu. Naime, dobila je troje djece s tri različita muškarca, a sada je za People progovorila o njihovoj obiteljskoj dinamici

'Jako smo povezani i jako smo bliski. Ljubav može promijeniti oblik. Zanimljivo je kad imate tu modernu obitelj, imate toliko ljubavi za svu djecu. Ono što je jedinstveno u mojoj šarenoj obitelji je što djeca zapravo vole taj osjećaj velike obitelji', rekla je za People.

Kate Hudson i Danny Fujikawa u Aspenu
Profimedia 

Podsjetimo, Kate i Danny bili su prijatelji 15 godina prije nego što su započeli svoju vezu, no on je cijelo vrijeme bio kraj nje dok je ona ljubila druge muškarce. 

Kad su se upoznali, Kate je bila trudna s Chrisom Robinsonom, s kojim danas ima sina Rydera pa je s Dannyjem dugo vremena bila samo prijateljica. No, sve se promijenilo 2016. kad ju je Danny pozvao na planinarenje.

Kate Hudson ne stari
Profimedia 

'Ono što sam mislila da će biti samo pješačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi spoj. I ne, na tom prvom ‘spoju’ nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu su trebali mjeseci da poduzme prvi korak jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na višu razinu kako bismo otvorili jedno drugome srce i osjetili čistu ljubav', ispričala je Kate.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Kate Hudson i Danny Fujikawa zajedno su dobili kćerkicu