Voditeljica Nikolina Pišek napokon je uselila u svoju luksuznu vilu od 420 kvadrata u zagrebačkim Šestinama.

Posljednjih par mjeseci svakodnevno s Instagram pratiteljima dijeli cijeli proces useljenja, a sada je napokon pokazala jednu od svojih luksuznih kupaonica.

Nikolina Pišek
Instagram 

'Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to nevrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. PS. Ima da se uvalim u ovu kadu prvi put', napisala je Nikolina pored fotografije.

Nikolina Pišek.
Instagram 

Ova nesvakidašnja kupaonica ima svjetlarnik na stropu, a Nikolina je otkrila da tamo svakoga dana sleti jedna ptica.

Pišek je pokazala i svoju novu okruglu kadu, a cijela kupaonica uređena je mozaik pločicama.

Nikolina Pišek kupaonica.
Instagram 

Inače, voditeljica je nedavno odlučila pokazati golemu spavaću sobu, u koju je stavila walk in ormar. Kako se može vidjeti, spavaća soba ima svoju kupaonicu, koju će od spavaćeg dijela odvajati ormar.

Voditeljica je trenutno u fazi uređivanja spavaće sobe i popunjavanja ormara odjećom. Pohvalila se kako posprema ormar svojim glamuroznim kreacijama.

'Ne mogu opisati koliko je uzbudljivo kad jedan ovako veliki projekt kao što je opremanje kuće ili vlastitog stambenog prostora dolazi kraju i kada počnu dolaziti finalni detalji, kad se sve te puzle počnu spajati u cjelinu koju ste dosad mogli samo zamišljati. Ja sam sad u toj fazi i jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam vidjeti kako će to izgledati u velikom finalu', rekla je voditeljica ranije.

Prisjetimo se, luksuznuu vilu Nikolina je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.

Kako izgleda ostatak vile, pogledajte u galeriji:

Instagram Vila Nikoline Pišek