Pjevačica Antonia Dora Pleško iz nedjelje u nedjelju nas ne prestaje oduševljavati svojim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Mlada Splićanka sada se odlučila za transformaciju i u svom privatnom životu, a veliku promjenu objavila je na svom Instagram profilu.

'Trebala mi je promjena', napisala je kratko Antonia Dora ispod fotografije iz frizerskog salona. Talentirana glazbenica svoje duge crne uvojke prošarala je svijetlim pramenovima i služeno postala brineta.

Osim poslovnog, gledatelje showa je zaintrigirao i njezin ljubavni život o kojem ne govori često.

Antonia Dora Pleško i dečko.
Instagram 

Naime, mlada Splićanka već je pet godina u vezi s fotografom i snimateljem Rokom Marićem, a prošle godine je na društvenim mrežama otkrila da im je godišnjica veze krajem travnja.

'Četiri godine s mojim najboljim prijateljem', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s dečkom.

Podsjetimo, Antonia Dora je puno pažnje privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, no nisu uspjeli. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila pjesmu 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

Antonia Dora Pleško i Rande Stipišić bili su u vezi
Story 

'Na kraju' se događa na početku moje glazbene karijere koja će, nadam se, trajati jako dugo. U sam videospot uložili smo mnogo truda. Snimili smo još neke pjesme, a za ovu smo osjetili da je idealna kao najavni singl', objasnila je Antonija tada za časopis Story.

O bivšem dečku s kojim je bila gotovo dvije godine mlada pjevačica nerado govori, ali poznato je da su ostali u korektnim odnosima.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Antonia Dora Pleško